Kindvriendelijk uit eten in en om Amersfoort

5 februari 2015
Houd je van lekker uit eten gaan, ook samen met je kind(eren)? Amersfoort en omgeving heeft steeds meer leuke en kindvriendelijke restaurantjes. 
Houd je van lekker uit eten gaan ook samen met je kids? In en om Amersfoort zijn steeds meer leuke en kindvriendelijke restaurantjes te vinden. En dan bedoelen wij restaurants met een speciale kinderkaart of een lekker kindermenu. Ook worden wij heel blij van een grote kast vol met leuke kinderspelletjes. Of zelfs een aparte kinderhoek waar de kids even lekker kunnen spelen als zij hun bord leeg hebben maar jij nog even rustig wilt genieten van je wijntje.

Alle restaurants in en om Amersfoort waar je met je kinderen uit eten kunt gaan hebben we voor je op een rijtje gezet. Van kindvriendelijke pannenkoekenboerderij tot 'all you can eat' restaurant en van 'a la carte' restaurant tot biologisch eetcafé.

Kijk op het complete overzicht van kindvriendelijke restaurants voor kinderen in Amersfoort, Bunschoten, Nijkerk, Hoevelaken, Leusden of Soest en plan een leuk etentje!

Hieronder de top 5 van de redactie:
- De Vereeniging in Amersfoort
- Restaurant Nikki in Vathorst
- Eetcafé de Foep in Hoevelaken

Eet smakelijk!