Festivals en leuke zomerevenementen voor de hele familie

19 juni 2019
Yes bijna zomer! Tijd voor gezellige festivals, evenementen, buitenactiviteiten, leuke uitjes en meer. De maand juni staat weer volop leuke tips om met het hele gezin eropuit te gaan. Kijk maar! Veel plezier!
Groene dag
30 juni is het de Groene Dag bij Het Groene Huis. Een gezellige dag voor jong en oud met activiteiten in en over de natuur! Ga mee op egelspeurtocht, bezoek de voorstelling van Meneer Boom, struin langs de kramen of kom gezellig spelen. 

Word musicalster
Houd jij van zingen, dansen en acteren en ben jij tussen de 6 en 12 jaar? Deze zomervakantie komt De Musical4daagse naar Flint. Je maakt samen met andere kinderen een musical in 4 dagen met als afsluiter een écht optreden voor publiek! En tof: je hebt geen ervaring nodig 


Modderfeestje!
Tijdens Nationale Modderdag maken ze er bij Balans Kinderboerderij de Veenweide in Soest een écht modderfeestje van! Doe mee met de modderrace, ga modderkleien, neem een modderbad of laat je schminken met modder. Uitgespeeld? Ren door de wasstraat! Gegarandeerd vies worden dus! Tip: neem een setje schone, droge kleren mee.

Muzikale voorleesvoorstelling
Op 29 juni komt Gouden Griffel winnares Annet schaap voorlezen uit haar nieuwste prentenboek 'De boom met het oor' bij de Algemene Boekhandel aan de Leusderweg. En helemaal leuk: er is live muziek, een kleurwedstrijd én illustrator Phillip maakt live tekeningen bij het verhaal! Kom je luisteren en kijken? 


Het grote meezingfeest

Oefen alvast met een haarborstel voor de spiegel, want op 23 juni mag je meezingen en dansen met de voorstelling van Dirk Scheele bij Openluchttheater Cabrio Soest. Zing uit volle borst mee met de Oud- en Nieuwhollandse liedjes.

Festival om te toosten
TOOST strijkt van 5 tot 7 juli neer in Soest. Een gezellig foodtruckfestival voor zowel 'grote kinderen' als kleine kinderen. Er is eten, drinken, muziek en een Kidscorner met verschillende workshops en toffe kinderactiviteiten. Dat wordt zeker een relaxed zomerweekend!


Zoveel feestjes.....

Is je kind net vóór of in de zomervakantie jarig en wil hij/zij het nog graag samen met zijn vriendjes en vriendinnetjes vieren? We hebben zóveel leuke binnen- en buitenkinderfeestjes in de regio Amersfoort voor je verzameld. Daar zit vast wel iets tussen! Naar de kinderfeestjes. Tip: ook leuk om voor een teamuitje te kijken. 

Lekker modderen
Speciaal voor peuters is er woensdag 26 juni in de Struintuin bij de Groene Belevenis een Modderochtend voor de kleintjes. Trek je kinderen oude kleren aan en ga op modderontdekkingstocht, bak taartjes in de modderkeuken en er zijn nog veel meer modderactiviteiten. Dat wordt vette modder peuterpret!  


Alvast voor de zomervakantie!

Nog geen vakantie geboekt?
Ken je ons zusje Kidsproofvakantie.nl al?  Daar vind je originele en andere toffe locaties om op vakantie in Nederland te gaan. Ze hebben nét even andere leuke locaties waar je met de hele familie vakantie kunt vieren. 


Te gekke plekken 

De zomerperiode komt eraan. Steeds vaker mooi weer en tijd om een terrasje te pakken met familie of vrienden, terwijl de kids lekker spelen in de speeltuin. Wij zetten 7 leuke adresjes op een rij in de regio Amersfoort. Spelen, eten en drinken. 

Op kamp
Avontuurlijke kampen, talenkampen, zeilkampen, sportkampen en nog véél meer! Weet jij al wat jouw kind in de zomervakantie gaat doen? Hier vind je de leukste vakantiekampen. Kijk snel, want ze lopen al aardig vol.

Geniet van de zomer!

Sherida


Tip: Meer leuke gezinsuitjes in de zomer vind je in onze uitagenda