7x de leukste uitjes mét airco

14 juni 2021
Hot, hot, hot! Ben jij op zoek naar leuke uitjes mét airco voor het hele gezin? Wij hebben voor jou 7x de leukste uitjes mét airco op een rijtje gezet. Ontvlucht de warmte en geniet van een leuke dag in een koele omgeving, have fun!
De coolste uitjes met airco
1. Vue Amersfoort
Naar de bioscoop is altijd een goed idee! Zeker wanneer het heel warm is... Want binnen bij Vue is het lekker koel! Bij Vue Amersfoort vind je elke dag leuke nieuwe films voor het hele gezin. Voor de allerkleinste bezoekers worden er regelmatig mini-mornings georganiseerd. Voor een actueel overzicht van alle films en tijden kijk je op de website van Vue! 

2. Indoorspeeltuin Plezier
Indoorspeeltuin Plezier is een gezellige en superleuke indoor speeltuin met een horeca gelegenheid aan de Stemerdingweg 1A in Soesterberg. De ideale plek om lekker koel binnen te spelen! Terwijl de kids zich vermaken op de speeltoestellen kunnen ouders genieten van een heerlijke lunch en toezicht houden. Wil je toch even in het zonnetje zitten? Neem dan plaats op het terras!

3. Mondriaanhuis
Kom alles te weten over kunstenaar Piet Mondriaan in het Mondriaanhuis! Speur naar verborgen puzzelstukken in het museum, maak leuke opdrachten en neem deel aan creatieve kinderworkshops. Ga aan de slag in het 'Doe-het-zelf-atelier' en maak een mooi schilderij geïnspireerd op Piet Mondriaan!

4. Nationaal Militair Museum  
Ontdek de wereld van de krijgsmacht in het Nationaal Militair Museum in Soesterberg! Leef je uit in een F-16, bestuur een tank, leer NATO-taal, maak je eigen buskruit of schakel vijandelijke tanks uit. Naast allerlei toffe activiteiten zijn er ook 6 themaruimtes die je kunt bezoeken waar het verhaal van de krijgsmacht wordt vertelt! Vergeet niet om buiten een kijkje te nemen want daar vind je een supercoole waterbaan. Veel plezier!

5. Jump XL Amersfoort
Jump XL Amersfoort is een supergaaf trampolinepark waar je kunt springen, stuiteren, salto's maken en waar jij je vetste tricks kan oefenen. Zin in een potje dodgebal of freerunnen met je vrienden? Let's go! Er is ook gedacht aan de allerkleinste jumpers, kom puppyjumpen! Ga jij de uitdaging aan? Jump, stuiter, oefen en leer...

6. The Maxx
Op zoek naar een koele plek voor leuke en uitdagende indoor activiteiten? Breng dan een bezoekje aan The Maxx in Veenendaal. Van Karten in elektrische karts tot springen in het Trampoline Park, Lasergamen, Glow in the Dark Midgetgolfen, Poolen, Darten of ontsnappen uit één van de Escape Rooms. Er is voor ieder wat wils. Ook superleuk voor kinderfeestjes! Plezier gegarandeerd, kom jij ook?

7. Kunsthal KAdE 
Ben jij gek op kunst? Kunsthal KAdE organiseert deze zomer een toffe tentoonstellingen en workshops op het gebied van (moderne) kunst, architectuur, vormgeving & design en eigentijdse beeldcultuur. KAdE is een levendige plek met een café én een winkel. Naast de tentoonstellingen organiseert KAdE rondleidingen en lezingen. Een leuk en leerzaam uitje voor het hele gezin!

Tip: Op dit moment hebben ze een toffe tentoonstelling over spiegels; Mirror Mirror, reflect yourself.

Let op: Reserveer op tijd om verzekerd te zijn van een plekje.