Kidsproof blogTerug

Wat ga jij doen in de voorjaarsvakantie?

20 februari
Het voorjaarsvakantie! Haal je agenda maar te voorschijn, want we hebben weer leuke tips voor je verzameld! Geen tijd om je te vervelen dus.
Wat ga jij doen in de voorjaarsvakantie?
Girls night out
Leuk om met je vriendinnen of je moeder te doen! Ga in de vakantie naar de film '100 procent Coco' in Theater de Tuin. Na de filmvoorstelling worden er in de foyer en het theater korte workshops speciaal voor GIRLS gehouden.

Toffe vakantieworkshops
Doe mee met een Minecraftwedstrijd, leer dansen als Beyoncé, bouw een kartondorp of feest mee als prins of prinses. Uit deze en nog veel meer leuke workshops kun je kiezen tijdens de vakantie van Kunstbrouwerij.


Lente - Uitjes
Keukengerei dat tot leven komt, sprookjes, indianenwijsheid voor de 21ste eeuw en explosieve of acrobatieke dansvoorstellingen. Maak van je vakantie één groot feest en bezoek jeugdtheater Lente-uitjes in Theater De Lieve Vrouw.

Lammetjes kijken
Deze periode worden er volop lammetjes geboren bij Schaapskooi Ermelo. Je kunt deze schattige wolbolletjes tijdens je vakantie komen bewonderen. Loop ook eens het gerenoveerde educatieve Bezoekerscentrum binnen.

Puberprins Hamlet
Het zit hem allemaal niet mee... Zo raakt hij zijn vader kwijt, trouwt zijn oom met zijn moeder en zijn z'n vrienden niet te vertrouwen. Hamlet is een theatrale feestelijke voorstelling, te zien deze vakantie bij Flint. Die wil je niet missen!

Leuk voor in de vakantie
Wandel de nieuwe interactieve wandelroute op landgoed Schothorst. Dit en nog veel meer leuke activiteiten en workshops zijn bij Het Groene Huis te doen en te beleven tijdens de voorjaarsvakantie.

Filmpje pakken
Gezellig met het hele gezin film kijken in Vue Amersfoort? Wat dacht je van Corgi, Lego movie 2, Hoe tem je een draak 3 en nog veel meer.

Alaaf....Alaaf!
In Amersfoort e.o. vieren ze ook carnaval! Dus haal je verkleedkleding uit de kast, verf je haar in alle kleuren en feest mee met de leukste optochten!

Spannend muzikaal avontuur
Maak kennis met muziek, dans en zing zelf ook mee tijdens 'Eendje Buitenbeentje' van Holland Opera. Speciaal een voorstelling voor kleuters (grote kinderen, ouders, opa's en oma's zijn natuurlijk ook welkom)!

Zwempret in de vakantie
Spetteren, plonzen en lol maken? Kom dan in de voorjaarsvakantie naar R & A Sports en Swimming Vathorst. Doe jij mee met trampoline fun, diverse workshops of laat jij je moves zien op vette beats tijdens het disco zwemmen?

Dat wordt lachen...
Beeld en Geluid staat deze vakantie in het teken van satire. Ontdek de wereld van de grap én maak samen de beste grappen, een satirische karikatuur, gekke meme of hilarische sketch. En volg de workshops van bekende cabaretiers!

Stap je in?
Stap deze vakantie aan boord van legervoertuigen bij het NMM. Neem in het museum plaats achter het stuur van een lanceer- of pantservoertuig. Meer actie? Ga naar buiten en scheur mee op een rupsvoertuig of bestuur zelf een minitank!

Kraak de code
Zin in een actieve vakantie? Zet je hersens aan het werk! Vijf musea met geheime codes om te ontrafelen, challenges om uit te voeren en missies om (niet) in te verdwalen. TIP: download de app ‘Museum Inspecteurs’!

Lekker spelen
Kom tijdens de vakantie glijden, klauteren, skelteren of met de dieren knuffelen. Speelboerderij De Happyfarm is in de voorjaarsvakantie vaker én langer open. Er is zowel binnen als buiten volop speelplezier!

Nog veel meer leuke tips en inspiratie vind je in de uitagenda van Kidsproof