Wat te doen op stakingsdag(en) in en om Amersfoort

27 januari 2020
Op donderdag 30 en vrijdag 31 januari leggen de meeste medewerkers in het basisonderwijs het werk voor een dagje neer. Kinderen blij met een extra vrije dag...en tja als er dan zo'n vrije dag ontstaat, dan is het misschien een mooi moment om iets leuks te gaan doen! Wij hebben daarom een paar gave tips voor je.
Wat te doen op stakingsdag 15 maart in en om Amersfoort
Sportief dagje
De basisscholen staken en je kind is dus een dagje vrij. Dat is al heel fijn. Wat dacht je ervan om ze deze dag te laten voetballen met al hun vriendjes. Hoe gaaf is dat? De Voetbalschool organiseert deze dag een Voetbaldag. Wel van te voren inschrijven

Lekker zwemmen
Nog geen plannen op  30 januari? Kom dan met al je vrienden en vriendinnen zwemmen van 12.00-14.00 uur bij  R&A Sport en Swimming.
 
Gooi een strike
Een stakingsdag is echt een dag om samen met je vrienden of vriendinnen die maffe schoenen aan te trekken en je bowling skills te oefenen op coole muziek. Gooi jij nu eindelijk eindelijk een strike? 

Relaxed zitten en een filmpje kijken
Heb je deze dag nog niks te doen en wil je een beetje chill de dag doorkomen met de hele familie? Bij Vue Amersfoort zit je comfortabel in grote relax stoelen met je voeten omhoog. Heerlijk ontspannen een familiefilm bekijken met een bak popcorn. Check van te voren welke films er draaien.

Spelen, glijden en klauteren
Ook op een vrije dag willen de kids even wat energie kwijt. Bij een van de zes binnenspeeltuinen in en om Amersfoort vervelen ze zich vast niet. Kan jij nog even je werk afmaken of genieten van een kopje koffie of thee.

Naar de kinderboerderij
Ga eens een kijkje nemen bij de interactieve tentoonstelling: ´Deur dicht, licht uit!'´ bij Kinderboerderij De Veenweide. Ondertussen kun je ook de jonge dieren bewonderen en spelen in de speeltuin op de kinderboerderij. 

Wil je deze dag lekker thuis knutselen? Check onze leuke diy tips  of ga eens gezellig buiten de deur lunchen, een flinke wandeling maken met de kinderen of een museum in de buurt bezoeken.


Geniet van deze extra vrije dag(en).

Sherida