7x leuke printables voor thuis

15 december 2021
Met deze handige printables kom je de quarantaine of die thuisbubbel wel door! Van de leesbingo tot ganzenbord en van dagindeling tot gesprekskaartjes: wat een pret!
7x leuke printables voor thuis
Deze gratis printables gebruik je heel makkelijk thuis. Klik op onderstaande afbeeldingen, sla ze op en print ze uit.

Kidsproof Kletspraat

Je brengt een leuk gesprek makkelijk op gang met deze kletspraat kaartjes! Knip de kaartjes los van elkaar en doe deze in een pot. Zo leuk om eens op een andere manier met je kinderen te praten.Kidsproof Kletspraat - Wintereditie

Met deze wintereditie van de gesprekkaartjes voor kinderen kom je er bijvoorbeeld achter wat papa zou doen wanneer hij ingesneeuwd raakt of wat de mooiste herinnering is van het afglopen jaar van jouw kind.

Gekke Leesbingo

Nu de kinderen veel thuis zijn, hebben ze natuurlijk ook genoeg tijd om lekker te lezen. Vinden ze lezen saai of gaan ze gewoon liever spelen? Of kan je wel een beetje humor gebruiken in deze gekke tijden? Probeer dan eens deze Gekke Leesbingo!


Dagindeling

Zijn de kids weer een tijdje thuis vanwege quarantaine of misschien hebben ze vakantie. Vind jij het fijn om een beetje structuur te geven aan de dagen? Bespreek dan samen met jouw kinderen de dagindeling. Schrijf hem samen op, laat de kids hem versieren (zijn ze weer even bezig) en hang ‘m op de deur. 

Lekker actief ganzenbord spel

Éen van onze lievelingsspelletjes is Ganzenborden. Hoe leuk is het als we dit spel wat actiever maken met een aantal sportieve en creatieve opdrachten?! Je vindt de spelregels hier >>
Schermtijd Bingo

Zitten jouw kinderen ook het liefst aan hun scherm vastgeplakt? Maak het jezelf dan makkelijk met deze schermtijd bingo. Alle opdrachten gedaan? Dan mogen ze even chillen met een schermpje!


Of vul je eigen opdrachten in:


Deurhanger

In deze lockdown ben je naast mama ook nog juf, entertainer, personal trainer, schoonmaakster en psycholoog. En oh ja, we moeten zelf ook nog werken. Jij hebt wel een ochtendje uitslapen verdiend! Hang deze aan de deur voor een ochtendje rust, zodat je er weer tegenaan kan!


We zitten weer een aantal weken thuis met z'n allen. Gelukkig is het eerst vakantie, maar in januari moeten we misschien ook weer thuisonderwijs gaan geven. Wil je er toch opuit gaan? Bekijk dan deze leuke boswandelingen die je samen me de kids kunt lopen. 

Succes!