Fun2stay ZomerkampTerug naar het overzicht

Fun2stay Zomerkampen

Paradijsweg 4
3832 GT Leusden
Openingstijden Klik door nar de website van Fun2stay
Fun2stay Zomerkampen is een organisatie die het voor ieder kind mogelijk wil maken om op kamp te gaan.
Fun2stay biedt actieve kampen voor jeugd en jongeren van 7 tot en met 16 jaar. Fun2stay Zomerkampen is onderdeel van YMCA Kampeercentra met meer dan 80 jaar ervaring in kinderkampen. Duizenden kinderen en jongeren in Nederland zijn er op kamp geweest. Ook jij bent van harte welkom!

Fun2stay Zomerkampen is de hele dag buiten zijn en leuke of uitdagende dingen doen in het bos. Van vroeg tot laat plezier maken met elkaar en genieten van de vrijheid om zonder ouders een weekje vakantie te hebben. Alles tot in de puntjes verzorgd, van het ontbijt in de ochtend tot de warme chocomel na een avondspel. Ervaar hoe heerlijk het is om er even echt helemaal uit te zijn. 

Fun2stay Zomerkampen zijn actieve kampen. Elke dag is gevuld met leuke activiteiten. Zoals spelen in de bossen rondom het kamp of op de zeephelling. Je gaat zwemmen in een zwembad of in het Henschotermeer. Natuurlijk is er meer dan genoeg vrije tijd om gezellig te chillen met vrienden in de speeltuin of in de toko onder het genot van een ijsje. 

Op een Fun2stay Zomerkamp maak je snel vrienden. Of je nu alleen komt of met familie of vrienden, door de verschillende activiteiten van de leiding leer je de anderen binnen de kortste keren kennen. En zo ontstaat door de combinatie van de leuke activiteiten, nieuwe vrienden en ervaringen een superkamp waarin al heel wat nieuwe vriendschappen zijn begonnen.

Fun2stay heeft o.a. een Kinderkamp (7 tot 10 jaar) en een Middenkamp (10 tot 13 jaar)

Meer vakantiekampen vind je op Kidsproof.nl

Blogs & filmpjesAlle blogs