Leuke wandelroutesTerug naar het overzicht

Een kabouterwandeling of van alles te weten komen over bomen? Welke wandeling kies jij?
Welke route kies jij deze herfst om te gaan wandelen op landgoed Schothorst?

Deze herfst is Het Groene Huis wegens COVID-19 helaas gesloten. Toch valt er genoeg te genieten van het mooie landgoed! Buiten, naast de ingang van Het Groene Huis, staat een blauwe kist met verschillende wandelroutes voor jong en oud!

Kabouterwandeling
Voor de peuters en kleuters is er een leuke interactieve kabouterwandeling. Door kleine opdrachten leren de kinderen spelende wijze van het bos te genieten.

Bomenwandeling
Ben je een echte bomenliefhebber of wil weten welke bomen er nou op het landgoed staan? Wandel dan de bomenwandeling.Ontdek de diversiteit aan bomen in het bos. Loof- of naaldbomen, oude reuzen van wel 190 jaar oud en piepjonge boompjes die pas net zijn geplant. Iedere boom op het landgoed heeft zo zijn eigen verhaal en lees je de mooiste verhalen over de bomen.

Tenslotte is er ook een recreatiekaart van de regio Amersfoort met wandel-, fiets- en beweegroutes, klompenpadden en recreatie tips. Deze recreatiekaart is gratis mee te nemen.

Kom dus vooral genieten met je kinderen van de mooie natuur met leuke wandelroutes op Landgoed Schothorst!

Note: Vermijd drukte en neem de coronamaatregel in acht.

Tip: Vlakbij Het Groene Huis is er een natuurspeeltuin met waterpomp. 

Het Groene Huis

Schothorsterlaan 21
3822 NA Amersfoort
Prijs Gratis Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

November - Herfst

November - Herfst

De herfst is gestart. Genieten van de mooie kleuren in de natuur, de herfstschatten en meer. En gezellig bij de verwarming zitten met warme chocolademelk of om iets moois te knutselen. Check onze blogpagina voor heel veel inspiratie.

Naar de inspiratie