icon-closeLandelijk Kidsweek wk36 en 37
icon-closeLandelijk Kidsweek wk36 en 37

Klimbos GarderenTerug naar het overzicht

Centraal op de Veluwe, midden in de oude bossen vind je het Klimbos Garderen. Het is een echte belevenis!
Staatsbosbeheer werkt bij dit klimbos samen met het bedrijf SOS Events. Zij zijn je gastheer, dagen je uit en garanderen je veiligheid.

In Klimbos Garderen zijn verschillende parcoursen uitgezet. Ook voor de ongeoefende en minder sportieve klimmers is dit klimbos dus zeer geschikt! Door een uniek zekeringssysteem ben je continu gezekerd.

Het park bestaat uit vier verschillende parcours: een "Funparcours" waarin iedereen uit de voeten kan via de japansebrug en het spinnenweb, een "Challengeparcours" waarin je met een skateboard of aan een bungykoord van boom naar boom gaat en dan voor de echte diehards is er het "No limit parcours" en het "Tokkelparcours" waarbij je van boom naar boom roetsjt. Dit is een parcours waarvan het hoogste punt op 18 meter hoogte ligt en dan ook voor de echte durfals geschikt is. Op alle parcoursen zijn educatieve elementen aangebracht, zo leer je onderweg nog iets over het bos.

Klimbos Garderen is voor iedereen die minimaal 1.20 meter lang is en maximaal 120 kg weegt toegankelijk. Ga met het gezin, vrienden, familie of met een kinderfeestje de uitdaging in Klimbos Garderen aan!

Voor meer eropuit tips met kinderen kijk je op de website van Kidsproof.nl

Klimbos Garderen

Putterweg 70
3886 PG Garderen
Openingstijden In de vakantieweken van maandag tot en met zondag, van 10.00 uur tot 18.20 uur.
Voor andere openingstijden, zie website.
Prijs Zie website Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Een frisse start!

Een frisse start!

Het schooljaar is weer begonnen. Na de vakantie een frisse start maken en wellicht iets nieuws uitproberen? In de categorie clubjes vind je een heleboel verschillende sportclubs, verenigingen en leuke workshops voor kinderen.

Naar het aanbod