Welkom bij het NMM!Terug naar het overzicht

Ontdek in dit superstoere museum in Soesterberg de wereld van de krijgsmacht!
Het Nationaal Militair Museum opent op 1 juni weer de deuren. In dit ruim opgezette museum zijn bezoekers dan ook van harte welkom. Lees hieronder meer over de coronamaatregelen of klik hiervoor door naar de site.

Er is van alles te zien en te doen in het NMM. Leef je uit in een F-16 simulator, leer NATO-taal, maak je eigen buskruit of schakel vijandelijke tanks uit! Zelf dingen doen is leuk én leerzaam.

Naast veel activiteiten zijn er onder andere 6 themaruimtes waar het verhaal van de krijgsmacht wordt verteld. Ontdek de mens achter de krijgsmacht in deze persoonlijke portretten. En er is nog veel meer te beleven in het Nationaal Militair Museum!

Buiten is er een stormbaan van 500 meter, hier kunnen kinderen hun energie lekker kwijt.

Coronamaatregelen
Om de toestroom naar en in het museum te kunnen controleren wordt er bij de reserveringen gewerkt met tijdslots. Het maken van een reservering is verplicht voor iedere bezoeker, en dus ook als je al een Museumkaart of andere toegangspas hebt. In het museum volg je een vaste looproute.

Goed om te weten: de garderobe blijft gesloten, eten & drinken kan uitsluitend in het restaurant of buiten.

Klik voor meer info over het aanbod of de coronamaatregelen door naar de site van het Nationaal Militair Museum via de roze button!

Nationaal Militair Museum

Verlengde Paltzerweg 1
3768 MX Soest
Openingstijden Klik voor de actuele openingstijden door naar de site Naar de website
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Ontdek de leukste tips!

Ontdek de leukste tips!

Binnenkort is het voorjaarsvakantie. Heerlijk een paar dagen vrij en veel leuke dingen doen met de kids in regio Amersfoort & Gelderse Vallei! Wil jij als eerste op de hoogte blijven van al die leuke tips? Schrijf je dan nu in.

Tips & Inspiratie