icon-closeLandelijk Kidsweek wk36 en 37
icon-closeLandelijk Kidsweek wk36 en 37

StartwekenTerug naar het overzicht

Schilderen, toneelspelen, dansen of een instrument bespelen? Probeer het uit tijdens de Startweken!
Na de zomervakantie kunnen kinderen zich weer opgeven voor proeflessen, presentaties & workshops tijdens de Startweken van Scholen in de Kunst in Amersfoort en Leusden.

Proeflessen
Volg proeflessen viool, trompet saxofoon tijdens de eerste Startweek (7 t/m 12 sept). Kids zijn van harte welkom om een instrument of zangles te komen proberen, vragen te stellen aan muziekdocenten en rond te kijken in de muzieklokalen.

Vindt jouw kind schilderen, een musical maken, toneelspelen of dansen helemaal te gek? Geef hem/haar dan voor de de tweede Startweek (14 t/m 19 sept)voor de groepslessen theater, dans, muziek, musical en beeldende kunst.

Zo kunnen ze proberen en ontdekken wat het beste bij ze past. Inlopen is dit jaar niet mogelijk, gratis online aanmelden wel!

Pop-up
De eerste Startweek kun je ook kennismaken met Scholen in de Kunst op zeven gezellige plekken in de stad. Workshops, optredens en presentaties: kom kijken, meedoen en laat je verrassen!

Er zijn docenten aanwezig die je meer kunnen vertellen over ons aanbod. Het programma wordt direct na de zomervakantie op hun website bekend gemaakt.

Klik op de roze websitebutton voor meer informatie of om naar het cursusaanbod te gaan. 

Tip: Iets verderop zit Tutti Gelati waar je kunt genieten van de heerlijk italiaans ijs.

Scholen in de Kunst

Eemplein 75
3812 EA Amersfoort
Prijs Kijk bij het cursusaanbod van Scholen in de Kunst. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Een frisse start!

Een frisse start!

Het schooljaar is weer begonnen. Na de vakantie een frisse start maken en wellicht iets nieuws uitproberen? In de categorie clubjes vind je een heleboel verschillende sportclubs, verenigingen en leuke workshops voor kinderen.

Naar het aanbod