Sinterklaas in AmersfoortTerug naar het overzicht

Ja, ook dit jaar komt Sinterklaas aan in Keistad Amersfoort, maar dan net even anders!
Helaas is het niet mogelijk dat kinderen en ouders (en opa's en oma's) de intocht in Amersfoort kunnen bijwonen vanwege de coronamaatregelen. Maar daar heeft Sinterklaasstad wat op bedacht! 

Sinterklaasjournaal
Van 7 t/m 13 november is er elke dag om 17.00 uur een Sinterklaasjournaal op YouTube (Sinterklaasstad Amersfoort), Facebook en Instagram (033sinterklaasstad). Hierin is de  spannende reis en de avonturen van Sint en de Pieten van Spanje naar Amersfoort te volgen. Kijken jullie mee?

Digitale intocht
Op 14 november komt Sinterklaas aan in Nederland maar ook zeker in Amersfoort. De digitale aankomst start om 16.30 uur. Na afloop zal er een livestream zijn met Sint en de Pieten. Hier kunnen de kinderen inbellen en écht vragen stellen aan Sinterklaas.

Tip: meld je vooraf aan voor de livestream

Online kletsen met Sint en Piet
Op 15, 21, 22, 28 en 29 november om 13.00 uur kun je live chatten met Sint en de Pieten. Dat is gaaf!

Nog meer Sint activeiten!
Tussen 14 november en 5 december kunnen kinderen meedoen met een puzzeltocht door de binnenstad en kunnen ze een brief, verlanglijstje of tekening naar de Sint sturen.

De bekende rode Sinterklaas brievenbus komt op diverse inleveradressen te hangen. Wanneer je een enveloppe met adres + postzegel erbij stuurt, dan krijgen de kinderen post terug van Sint en Piet! Hoe leuk is dat?

Klik op de roze button voor het hele Sinterklaasprogramma of om naar de livestream met Sint en Piet te kijken.

Sinterklaas stad


Amersfoort
Prijs gratis Naar de website Direct mailen
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

November - Herfst

November - Herfst

De herfst is gestart. Genieten van de mooie kleuren in de natuur, de herfstschatten en meer. En gezellig bij de verwarming zitten met warme chocolademelk of om iets moois te knutselen. Check onze blogpagina voor heel veel inspiratie.

Naar de inspiratie