icon-closeLandelijk omniversum week 28-29
icon-closeLandelijk omniversum week 28-29

Musical4daagse 6+ in FlintTerug naar het overzicht

Deze zomervakantie in Flint Amersfoort: word een musicalster in 4 dagen! Wie wil dat nou niet?
De Musical4daagse is inmiddels een begrip in Noord-Holland, zij werken samen met de Stadsschouwburg en Philharmonie in Haarlem en Schouwburg Amstelveen. In zomervakantie 2020 zijn ze ook in Amersfoort!

4 dagen zingen, dansen en acteren met als afsluiter een échte voorstelling voor een publiek van familie en vriend(inn)en.

Het unieke concept geeft kinderen vanaf zes jaar de kans om in de voorjaarsvakantie een intensieve musicaltraining te volgen. Met iedere groep maken de professionele docenten binnen vier dagen een musical in de spotlight.

De Musical4daagse in samenwerking met theater De Flint! 
Wegens groot succes komt de Musical4daagse zomervakantie 2020 terug in Amersfoort! En weer in samenwerking met Flint. Zowel de repetities als de presentaties vinden plaats in het theater van Flint Amersfoort.  Afgelopen zomervakantie stond een groep kinderen succesvol, na 4 dagen hard repeteren, op het grote toneel van de Flint voor famillie en vrienden. Durf jij het aan?

Voor wie?
Iedereen met een passie voor zingen, dansen en acteren mag meedoen! Kinderen van 6-12 jaar kunnen zich aanmelden voor de Musical4daagse van 20 t/m 23 juli 2020. Inschrijven kan t/m 5 juli 2020. Klik hiervoor naar de site van de Musical4daagse via de roze button. Let op, er is maar beperkt plaats!

Wat vonden oud-deelnemers?
Moeder van Imke: Onze dochter heeft meegedaan in Amersfoort. Vooraf teksten oefenen was al leuk. Vervolgens kwam ze elke dag enthousiast thuis en het optreden was super. Een professioneel en enthousiast team met aandacht voor elk kind. Dans, zang, spel en leuke kostuums, alles is goed georganiseerd. Complimenten hoe jullie het voor elkaar krijgen om in 4 dagen een zo'n leuke musical neer te zetten!

Musical4daagse

Coninckstraat 60
3811 WK Amersfoort
Openingstijden 10.00-15.00 uur Prijs Kosten voor 4 dagen: €157,95 Naar de website Direct mailen telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

16X EEN DAGJE UIT MET KINDEREN IN NEDERLAND

16X EEN DAGJE UIT MET KINDEREN IN NEDERLAND

Leuk voor de zomervakantie: met het gezin een dagje op pad in Nederland. Haal je skelterbewijs, vlieg razendsnel van de tubingbaan, maak een 5D vliegreis... Wij hebben 16 top uitjes voor je verzameld. Happy summer!

Naar de zomertips!