icon-closeMuziekwedstrijd wk 18
icon-closeMuziekwedstrijd wk 18

Supertof uitje met kidsTerug naar het overzicht

Met de Nature Game wordt een wandeling extra leuk! Mogelijk in diverse natuurgebieden in de buurt.
Heb jij al wel eens van de Nature Game gehoord? Deze game is onlangs ontwikkeld door Online Social Games en gezinnen vinden het een échte hit. Willen jouw kinderen ook niet altijd mee wandelen? Dan is de Nature Game voor jullie gemaakt!

Wat is het?
Maak een fantastische wandeling door de mooie Nederlandse natuur met de Nature Game! Aan de hand van de app loop je een mooie route door de bossen, zandverstuivingen, over heidevlaktes en andere natuurgebieden. Terwijl je geniet van de omgeving staan er leuke opdrachten te wachten.

De Nature Game is geschikt voor het hele gezin. Herkennen jullie de vogels, insecten en andere dieren? Lossen jullie alle raadsels op? En hebben jullie goed opgelet onderweg en weten jullie hoeveel hekjes je bent tegengekomen? Verzamel zo veel mogelijk punten en bereik de top van de nationale ranglijst!

Na afloop ontvangen jullie uiteraard ook een echt Nature Game diploma! Je speelt de Nature Game al voor €14,99 per gezin. Ben je met meerdere gezinnen of wil je een kinderfeestje organiseren? Koop dan meerdere tickets en ga de strijd met elkaar aan!

De game bevat diverse opdrachten die je alleen kan beantwoorden als je op locatie bent, dit maakt elke game uniek! De routes zijn samengesteld in samenwerking met lokale natuurorganisaties. Ze zijn niet geschikt voor mindervaliden en kinderwagens, kinderen moeten dus zelfstandig 3 km kunnen lopen.

Na het voltooien van de boeking ontvang je automatisch de startlocatie en speluitleg waarna je de game direct kan spelen. Heel simpel dus!

Waar kan het?
Er is een game voor diverse natuurgebieden in regio Amersfoort, Apeldoorn, Flevoland, Twente en Utrecht. En het leuke is, er komen steeds meer locaties bij!

Meer weten?
Klik
via de roze button door naar de site voor meer info of het direct boeken van de Nature Game.

Online Social Games


Diverse natuurgebieden in de regio
Naar de website
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Het is meivakantie!

Het is meivakantie!

Het liefst waren we eropuit gegaan naar een museum, theater, bioscoop of indoorspeeltuin. Daar moet we nog even geduld voor hebben...Gelukkig zijn er een heleboel leuke uitjes en tips die nu al wél kunnen.

Kijk maar!