Light Nights AquaLunaTerug naar het overzicht

Ontdek de magische onderwaterwereld die tot leven komt bij Ouwehands Dierenpark Rhenen.
Als de maan tevoorschijn komt en de dieren gaan slapen, komt een magische waterwereld tot leven in Ouwehands Dierenpark Rhenen! Laat je tijdens Night Lights AquaLuna overspoelen door een wereld vol kleur en prachtige onderwaterwezens. Een lichtspektakel voor het hele gezin.

Light Nights AquaLuna
Geniet tussen 21 oktober t/m 7 januari van de magische wereld in het dierenpark. Metershoge lichtkunstwerken voeren je mee naar de diepste geheimen van de waterwereld. Van kleurrijke koraalriffen, een reuzenhaai en gigantische octopus tot de meest bijzondere waterwezens.

Val van de ene golf van verbazing in de andere door adembenemend entertainment, de spetterende familietheatershow en de horeca specials.

Nog veel meer te beleven
Er is nog veel meer te zien in Ouwehands Dierenpark Rhenen. Sta neus aan neus met de ijsberen, hang de beest uit in de overdekte speeljungle RavotAapia, ga op avontuur in Expeditie Berenbos of breng een bezoek aan de schattige panda's.

Praktische informatie
Light Nights AquaLuna is in de herfstvakantie van vrijdag 21 oktober t/m zaterdag 29 oktober van 18.30- 22.00 uur. Iedere vrijdag en zaterdag in november, december en in de kerstvakantie van 17.30 -21.00 uur. 

Je kan kiezen voor losse Light Nights tickets maar het is ook te combineren met een bezoek overdag aan het dierenpark.

Klik voor meer info of om alvast tickets te reserveren op de roze website button. 

Light Nights AquaLuna, is een onvergetelijk lichtspektakel en een bijzondere avond uit voor jong en oud.

Ouwehands Dierenpark Rhenen

Grebbeweg 111
3911 AV Rhenen
Naar de website Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

5x herfstwandelingen met kids

5x herfstwandelingen met kids

Wandelen in het bos, paddenstoelen speuren en gekleurde blaadjes op de grond. Maar er is nog veel meer te ontdekken deze herfstperiode. Routes in Utrecht heeft speciaal voor dit seizoen allemaal leuke wandelroutes voor kinderen op een rijtje gezet.

Bekijk de herfstroutes