Workshop KeukenorkestTerug naar het overzicht

Feestje te vieren? Trakteer jezelf op muziek maken met keuken-instrumenten.
Heb je een kinderverjaardag, buurtfeest of iets anders gezelligs? Trakteer jezelf dan op muziek maken met keukeninstrumenten met Musica Marlissa.

Met potten, pannen, gardes, lepels, roerhoutjes en wat je nog meer meeneemt maak je muziek. Andere elementen kunnen bijvoorbeeld zijn: een keukenlied speciaal voor je groep, broodjes beleggen, een voorstelling voor ouders, een theedoekendans of het zelf componeren van keukenmuziek. Monika overlegt met je wat jullie het liefste doen!

Aangezien Monika ook nog eens van koekjes bakken houdt, kun je dat combineren met het keukenorkest: deeg maken, afbakken en versieren. Lekker!

Groepsgrootte tussen de 6 en 15 kinderen.

Musica Marlissa

Kolkrijst 12
3828EH Hoogland
Openingstijden Op de woensdagmiddagen is er plek. Andere tijden in overleg, gewoon even navragen. Prijs € 80,00 voor 1,5 uur workshop. Andere prijzen in overleg. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Voorjaarsvakantie!

Voorjaarsvakantie!

Na een weekje sneeuw- en schaatspret is het voorjaarsvakantie! Een vakantie in de lockdown is best wel een uitdaging, maar niet getreurd. Gelukkig zijn er genoeg activiteiten die wél kunnen.

Tips die wél kunnen!