Schminken kinderfeestjeTerug naar het overzicht

Zin in een leuke ontspannende activiteit? Pater Paint schminkt alle kinderen naar hun wens!
Door kinderen te schminken wordt hun fantasie werkelijkheid. Voor elk kind is er wat geschikt! Het hele gezicht, of liever iets op een arm, het kan allemaal. Ook schminken binnen het thema van het kinderfeestje, behoort tot de mogelijkheden.

Pater Paint verzorgt entertainment op kinderfeestjes in de omgeving van Nijkerk, Amersfoort, Barneveld, Harderwijk of Zeewolde. Tijdens dit feestje wordt voor elk kind rustig de tijd genomen om er iets moois van te maken. Daarnaast zijn wij ook in te zetten op evenementen, bedrijfsfeesten e.d. door heel Nederland. 

Extra opties: Naast het schminken bieden wij ook glittertattoos en hairfeathers aan. Wij hebben een super gave prinsessenkist en limonadefontein te huur. 

Prijs: Een kinderfeestje tot 10 kinderen voor 1 onderdeel (schminken, glittertattoos of hairfeathers) kost €45,- excl. reiskosten buiten Nijkerk. Vraag voor verdere kosten, grotere groepen en pakketten onze prijslijst aan. 

Meer kinderfeestjes vind je op Kidsproof.nl

Pater Paint

Corlaerstraat 66
3863ZE Nijkerk
Prijs Een kinderfeestje tot 10 kinderen kost €45,- excl. reiskosten. Voor grotere groepen zijn de prijzen in overleg. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

13x verrassende streekmusea

13x verrassende streekmusea

Duik met de hele familie in het verleden tijdens een bezoekje aan een van de streekmusea in provincie Utrecht! We hebben een aantal verrassende locaties op een rijtje gezet. Het aanbod is heel gevarieerd; van magische kasteelkamers tot heksen en klederdracht.

Bekijk het aanbod