Het Zomer Textiel FestivalTerug naar het overzicht

Meld je aan voor het superleuke en creatieve Zomer Textiel Festival, vier dagen lang feest!
Rabouw Art en Mod’ani organiseren voor de derde keer het Zomer Textiel Festival voor de jeugd, een waanzinnige start van de zomervakantie! Van 11 t/m 14 juli kunnen kinderen van 8 t/m 17 jaar lekker creatief aan de slag in het atelier in Leusden.

Een supergaaf creatief kamp vol workshops zoals: naaien, vilten, haken, weven, tie dye, punniken en nog veel meer. Natuurlijk is er ook weer de Paper Weddingdress Challenge!

Gedurende de week leren de kinderen o.a. te werken met een weefraam, omgaan met de naaimachine, mode tekenen, ontwerpen op de paspop en stof vilten. Ook andere handwerktechnieken komen aan bod, zoals: punniken, haken, macramé en nog veel meer. Alle workshops en opdrachten zijn geschikt voor jongens en meisjes.

Er is volop ruimte om de eigen creativiteit te ontwikkelen en plezier te hebben met elkaar. De laatste dag blijf je ’s avonds eten en mag je al je werk presenteren aan je familie, vrienden en kennissen.

Schrijf je snel in!

Meer weten? Klik dan op de roze websitebutton.

Ontvang voor elke vakantie de leukste tips per mail, schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Mod'ani

Olmenlaan 8
3833 AV Leusden
Openingstijden Van maandag t/m donderdag van 8.30 – 16.00 uur Prijs € 210,- Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Zomer bij het NMM

Zomer bij het NMM

Klaar voor actie? In het buitenseizoen zijn er extra veel stoere activiteiten bij het Nationaal Militair Museum.

Wie is het snelste op de stormbaan? Rijd zelf in een mini-jeep en meer!

Bekijk het aanbod