Het Zomer Textiel FestivalTerug naar het overzicht

Meld je aan voor het superleuke en creatieve Zomer Textiel Festival, vier dagen lang feest!
Rabouw Art en Mod’ani organiseren voor de tweede keer het Zomer Textiel Festival voor de jeugd, een waanzinnige start van de zomervakantie! Van 19 t/m 22 juli kunnen kinderen van 8 t/m 17 jaar lekker creatief aan de slag.

Een supergaaf creatief kamp vol workshops zoals: naaien, vilten, haken, weven, tie dye, punniken en nog veel meer. Natuurlijk is er ook weer de Paper Weddingdress Challenge!

Tijdens de workshops leer je werken op de naaimachine en gebruik je alle andere technieken om je eigen mode te ontwerpen. Alle workshops en opdrachten zijn geschikt voor jongens en meisjes.

Er is volop ruimte om de eigen creativiteit te ontwikkelen en plezier te hebben met elkaar. De laatste dag blijf je ’s avonds eten en mag je al je werk presenteren aan je familie, vrienden en kennissen.

Schrijf je snel in!

Meer weten? Klik dan op de roze websitebutton.

Ontvang voor elke vakantie de leukste tips per mail, schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Mod'ani

Olmenlaan 8
3833 AV Leusden
Openingstijden Van maandag t/m donderdag van 8.30 – 16.00 uur Prijs € 210,- Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Kinderfeestje in het museum

Kinderfeestje in het museum

Vier je kinderfeestje in Het Mondriaanhuis. De kids gaan eerst het museum verkennen en komen van alles te weten over Piet Mondriaan. Daarna worden ze zelf kunstenaar en gaan aan de slag in het doe-het-zelf atelier.

Dat wil ik!