Musical4daagseTerug naar het overzicht

Zomervakantietip: Stap 4 dagen de magie van Flint Amersfoort binnen tijdens de Musical4daagse
Theater? Ooit binnen geweest in dat grote gebouw? Wat gebeurt er daar tijdens een voorstelling en hoe is het om op het toneel te staan?

Deze zomervakantie van 19 t/m 22 juli kunnen kinderen tijdens de Musical4daagse zelf op het toneel in Flint Amersfoort staan.

Zingen, dansen en acteren, dat ga jij doen tijdens De Musical4daagse. Met dit musicalproject maak je met professionele musicaldocenten een musical in 4 dagen met een voorstelling voor echt publiek.

Unieke ervaring
Iedereen die meedoet met De Musical4daagse krijgt een ervaring om nooit meer te vergeten. Als de kinderen later het theater binnen stappen zullen ze altijd aan het moment denken wanneer zij op het toneel stonden tijdens De Musical4daagse.

De Musical4daagse is alleen in de vakanties en daarom ook geschikt voor kinderen die op sport zitten of een druk schema hebben.

Iedereen tussen 6 tot 12 jaar met een passie voor zingen, dansen en acteren mag meedoen! 

Kriebels in je buik… Nog 1 minuut en dan sta jij op het toneel in de spotlights. Het publiek kijkt naar je en het is muisstil… En dan, het applaus… Het lijkt wel magisch.
Zie jij jezelf daar al staan?

Klik op de roze button voor meer info of om alvast te reserveren. 

Let op: Er is maar voor een beperkt aantal kinderen plek dus geef je snel op (zomer 2020 was het uitverkocht). Leuke uitjes, workshops en voorstellingen voor kinderen in de vakanties vind je in onze Uitagenda!

Musical4daagse

Coninckstraat 60
3811 WK Amersfoort
Openingstijden van 19 t/m 22 juli 2021 Prijs Zie roze websitebutton. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Vakantiekampen

Vakantiekampen

Op vakantiekamp gaan is voor de meeste kinderen een geweldig avontuur. Gave activiteiten doen én natuurlijk nieuwe vrienden maken. Hoe leuk is dat! Wat voor kamp past bij jouw zoon of dochter?

Naar het aanbod