11x tips voor uitjes & zomerkamp

20 mei 2021
Zo langzamerhand mogen er gelukkig steeds meer activiteiten. We hebben 11 tips voor mei én voor zomerkampen verzameld. Want wij gebruiken deze weken om onze vakantieplannen vorm te gaan geven!

Hoe hoog durf jij?

We hingen afgelopen weekend nog hoog tussen de bomen. Wát een gave activiteit is dat toch! Fun Forest Amsterdam heeft 7 parcours om uit te kiezen. De easy al voor kinderen 6+. Les je dorst van alle inspanning bij de Boss Kitchen.


Zeilclub en Outdoorclub 8+

De komende 2 maanden biedt Sport4kidz deze twee toffe clubjes. Ontdek de belangrijkste survival skills in de outdoorclub of leer (beter) zeilen in de Zeilclub. En dat voor een fijne prijs. Geef je snel op, ze beginnen deze week!


Los het koe Mysterie op!

Lievelingskoe Sam is verdwenen! Help je mee zoeken? Boer Koen kan wel wat speurneuzen gebruiken in het Campina Boerderij Mysterie. Een leuk online én offline spel met wekelijks nieuwe hints! Dat wordt loeiend goed! Bekijk snel de eerste hints.


Podcast: Mijn instrument

Zou je kind een instrument willen spelen? In de podcastreeks Mijn Instrument van Het Concertgebouw vertellen kinderen over hun muziekinstrument en waarom ze juist dit instrument spelen. Ook hoor je hoe elk instrument kan klinken.

Altijd pret bij OCCII!

In de Binnenprettuin van OCCII kinderpret gebeurt het! Je eigen eetbare knibbel knabbel knuisje kasteel maken, wandelen langs de Sprookjesboeken of feesten met de Vikingen! Meld je vlug aan want er is beperkt plek.

Zomerkampen

Acteren in Elsrijk

Nieuwsgierig naar theater en zin om 4 dagen lang aan de slag te gaan? Op deze toffe locatie krijg je les van de Amsterdamse Jeugdtheaterschool. En op de laatste dag performen voor je vrienden en familie! Ervaring is niet nodig!

Week lang creatief

De ARTZUID beeldenroute is er weer deze zomer! Volop buitenkunst bekijken en daarna tijdens het ART CAMP aan
de slag om je eigen kunstwerken te maken! Heerlijk een week knutselen en vrijdag de groepstentoonstelling.

Tweetalig Multisport kamp

Kennis maken met cricket, rugby, frisbee en dodgeball? Deze zomervakantie organiseert de Amsterdam Cricket Academy verschillende Multisport kampen. In het Nederlands en Engels. En al voor kids vanaf 5+.

Vondelpark theaterkamp

Goed idee voor een voorstelling? Een goed verhaal? Veel fantasie? Kom die talenten ontdekken bij BuitenSpelen, de theatercursus in het Vondelpark! Een week lang acteren, dansen en zingen op het podium van het Openluchttheater.

Mad Science zomerkamp

Ga aan de slag met de coolste proefjes, experimenteer er op los en ontdek de wereld om je heen. Bij Mad Science kun je raketten lanceren, mega slijm maken en chemische reacties ontdekken. Nu met KIDSPROOF korting!


Acteren? Filmen? Zingen?

Xapp ZomerKamp biedt de hele vakantie door verschillende vakantiekampen aan voor kinderen vanaf 8 jaar. Kies voor het MusicalKamp, CineKamp of ZangKamp. Bekijk de mogelijkheden voor een onvergetelijke week en schrijf je in!