12x De leukste kindervoorstellingen in de vakantie

21 april 2022
In de meivakantie zijn er onwijs veel leuke theatervoorstellingen in de Amsterdamse theaters. Een fantastische ervaring voor je koter. Bekijk snel welke voorstellingen er waar te zien zijn.
Er zijn peutervoorstellingen, kleutervoorstellingen en voorstellingen voor de oudere kids.

De leukste kindervoorstellingen in de meivakantie


Nijntje de musical (2+)

Beleef de avonturen van het beroemdste konijntje en haar vriendjes in DeLaMar! Neem je nijntje-knuffel mee en zing en dans mee. Met nijntje wordt op 2 mei de eerste theaterervaring een feest.

Lucky Luuk (4+)

Deze humoristische familievoorstelling, geïnspireerd op de bekende stripreeks Lucky Luke, is 24 april te zien in de Meervaart. Deze actiecomedy bevat leuke special effecten en westernmuziek.

Escaperoom experience (8+)

Deze toffe escape voorstelling zie je 6 mei in Theater de Omval. Kom meer te weten over klimaatverandering door spannende escape games- en films. Stop jij de Wraak van de Klimaatpiraat?

Brandweerman Sam Live! 2+

Ahoy maatjes! Brandweerman Sam komt op woensdag 4 mei naar DeLaMar met zijn voorstelling De Verloren Piratenschat. Het wordt een vlammende voorstelling met dans, zang en reddingen. Kom ook!

Buurman & Buurman (4+)

De bekende klussers gaan op vakantie even relaxen. Ze zetten hun tent op en genieten van de rust. Tenminste, dat denken ze... Deze leuke voorstelling is 1 mei te zien in de Meervaart.

Première Brieven van Mia (9+)

Laila vindt een stapel oude brieven. Weet zij het mysterie te ontrafelen? Deze muzikale voorstelling over vriendschap, liefde en oorlog is vanaf 3 mei te zien. Met de première in Carré, dus boek snel!

Het Groene Meisje (8+)

Deze leuke muzikale komedie voor mens en plant is van 30 april t/m 3 mei te zien in CC Amstel. Een theatervoorstelling vol met zang, schoonmaakmiddelen, superkrachten en groene hamburgers.

Groove Beest: Bruut!

Ben jij gek op grooven? Dan is dit familieconcert 24 april met de band Bruut! in het Bimhuis echt iets voor jou! De band speelt superjazz waar je haren van achterover waaien. Ga jij ook uit je dak?

Black Cat Theatre

Kom naar de speelse en muzikale voorstellingen in het Black Cat Theatre! Voorstellingen zijn voor kinderen vanaf 8 maanden t/m 6 jaar. Alledaagse objecten worden omgetoverd tot iets magisch.

Bijlmer Parktheater (2-12 jaar)

Leuke, grappige en mooie voorstellingen beleef je deze meivakantie allemaal in het Bijlmer Parktheater! Kies je BullyBully, Supernormaal, de Vuurvogel of Kirikou en Karaba de heks? Of gewoon allemaal?

De brieven van Mia (9+)

Laila vindt op zolder een stapel oude brieven uit WOII. Weet Laila het mysterie rondom deze brievenschrijfster te ontrafelen? Indrukwekkende voorstelling op 15 mei in Schouwburg Amstelveen.

Annie de Musical

Beleef het bijzondere levensverhaal van Annie uit de wereldberoemde musical bij het DeLaMar Theater! Zing mee met de bekende hits als 'Tomorrow' en 'it's a hard knock life'. Tot en met 8 mei te zien!


Voor alle activiteiten in de meivakantie, klik op de roze button naar de Uitagenda! Naar de website