Sneeuwpret, Valentijn & voorjaarsvakantie tips

11 februari 2021
Wat een mooie witte wereld! We hebben weer toffe tips voor je, o.a. sleeën zonder slee, de leukste sleeheuvels in de buurt en natuurlijk tips voor Valentijn! Maar boek ook alvast de sportdagen voor de voorjaarsvakantie of volg online dans- en muzieklessen!
Veel sneeuwplezier en happy Valentine!

Sportdagen voorjaarsvakantie

Ook zo gaar van alle onlinelessen? Schrijf je dan snel in voor de sportdagen van Sport4Kidz in de voorjaarsvakantie. Lekker buiten, op avontuur, sporten en vrienden maken! Je kunt je voor 1 of meerdere dagen opgeven!

Nieuw! MUMEGO

Mumego organiseert online dans-acteer-zang- en muzieklessen voor kids vanaf 7 jaar! Werk samen met je trainer en met leeftijdsgenootjes aan jullie gezamenlijke passie. Helemaal tof; je kunt zoveel lessen volgen als je zelf wilt!

Sleeën zonder slee

Ligt er eindelijke sneeuw, zijn de winkels dicht en heb je geen slee. Geen paniek. Met deze simpele trucjes glijden je kinderen straks gewoon zonder slee van die heuvel.

Sneeuw spelletjes

Natuurlijk gaan we lekker sleeën en een sneeuwpop maken, maar je kunt nog veel meer leuks doen met sneeuw. Check deze leuke spelletjes met sneeuw voor nóg meer sneeuwpret!

Sleeheuvels

Het is heel leuk om met de slee door de buurt te glijden, maar met je slee van een heuveltje roetsjen is voor veel kinderen wel ultiem genieten! Check hieronder onze favorieten! Roetsjjjj

Valentijnsdag thuis vieren

Helaas, geen romantisch etentje in een restaurant dit jaar. Maar ondanks de lockdown laten we Valentijnsdag niet zomaar voorbij gaan. Met deze 30 thuistips vier je de dag van de liefde gezellig thuis met de kinderen!

30x coronaproof verjaardag

Hoe zorg je dat jouw kind zich tóch jarig voelt in deze gekke tijd? Om het thuis toch extra feestelijk te maken, hebben we 30 feestelijke tips verzameld. Zo maak je er thuis toch een onvergetelijke verjaardag van voor jouw jarige jet of job.

Hoorspelen 4+

Luister je graag naar spannende verhalen en mooie muziek? Oorkaan heeft 5 verschillende hoorspelen die de fantasie prikkelen. Ook leuk, meld je aan als OOR-reporter!

Kids College

Zit je in groep 6, 7 of 8? En wil je weten wanneer en hoe snel de zee stijgt? Kijk dan woensdag 10 februari mee met het online Kids College van Het Scheepvaartmuseum.

Valentijnsdag kletspraat

Wat is liefde? En geloof je in liefde op het eerste gezicht? Met deze Valentijnsdag kletspraat kom je tot de leukste gesprekken met je kinderen.