21x Eropuit in juni en zomerkampen

13 juni 2022
Lekker eropuit in juni en alvast je zomervakantiekamp in Amsterdam boeken, want nog een aantal weken en dan......vakantie ;-)

Concertgebouw concours

Komende zondag is de finale van het Koninklijk Concertgebouw Concours in Het Concertgebouw. Zes jonge musici tussen de 9 en 14 jaar zijn geselecteerd en spelen de sterren van de hemel tijdens 6 mini-concerten. Jij kunt erbij zijn!

Kinder jazzmarathon

Jong jazztalent van de Muziekschool Amsterdam laten hun talenten op 3 juli zien in het Bimhuis. Zo gaaf voor hen én voor jou, want dan kun je de hele middag genieten van verschillende bands, ensembles en bigbands. Cool!

Dansen bij Studio Balance

Dans de zomer door bij Studio Balance. Er zijn danslessen voor kinderen van 3 t/m 5 jaar en voor 6 t/m 9 jaar. Iedere les wordt er een andere dansstijl gedanst. Je kunt meedoen met een hele reeks of per les boeken. Dans je mee?

Proefles Musicalschool

Is jouw kind dol op zingen, dansen en acteren? De inschrijving voor het nieuwe lesseizoen van Telekids Musicalschool in Amsterdam is geopend! Liever eerst uitproberen? Meld jouw talent dan NU aan voor een proefles in september.

Stoer kinderfeestje

Stoere jongens en meisjes opgelet! Bij Stal Oostwal kun je nu een Trial bike feestje geven. Deze combinatie van een bmx en een cross motor maakt het extra cool. Je leert rijden over verhogingen, springen en nog veel meer!

Feest ideeën

Een vrolijk of sportief feestje om de zomer of het einde van het schooljaar of sportseizoen te vieren? Wij hebben een leuk overzicht voor jou met creatieve, grappige en sportieve activiteiten en locaties! Heb jij er ook al zin in? Naar de feestideeën!

Met korting naar Hans Klok

Hans Klok & Friends zetten begin juli hun tent op in Amsterdam, mis het niet! Een waanzinnige show met spanning, sensatie en ongelooflijke illusies. Koop nu kaartjes voor deze familieshow van de wereldberoemde illusionist! Kaarten met korting

Voor de liefste vader

Is jouw papa de liefste papa van de wereld? Dan wil jij hem vast extra verrassen met Vaderdag. Ben jij op zoek naar een origineel en leuk cadeau of verrassing? Bekijk dan ons overzicht met 24x de leukste Vaderdag verrassingen!

Toffe vakantiekampen deze zomer

Zomer ARTZUID ART CAMP

Het thema voor het 5-daagse kunstkamp deze zomer is Kunst uit verschillende culturen. Maak kunstwerkjes met verschillende materialen en leer werken met gips, klei, hout en verf. NB: mét leuke speelactiviteiten tussendoor. (5-11 jaar)

Splashweken 8 t/m 11 jaar

Waterliefhebbers opgelet! Er zijn maar liefst 3 'spetterende kampen' tijdens de Splashweken van Watersportcentrum Sloterplas. Leer zeilen tijdens het Zeilkamp, doe allemaal wateractiviteiten bij het Meerkamp of kies voor een combi.

Musical4daagse (6+)

Altijd al een keer op het podium willen staan? Dan is de Musical4daagse in Theater Amsterdam deze zomervakantie jouw kans! 4 Dagen zingen, dansen en acteren om vervolgens te eindigen met een show voor echt publiek!

BuitenSpelen! 2022

Heb jij het perfecte idee voor een voorstelling, een goed verhaal of gewoon veel fantasie, schrijf je dan in voor BuitenSpelen! Je leert hier alle ins en outs van het theatermaken en speelt een voorstelling in het Vondelpark. Te gék!

Sportkamp & Zeilfunkamp 6+

Sport4kidz organiseert deze zomer maar liefst 2 zomerkampen. Ga je liever voor een gevarieerd programma zoals kajakken, boogschieten of vlotbouwen tijdens het sportkamp of stap je in een zeilbootje en leer je zeilen tijdens het zeilfunkamp?

Op Ponykamp 6 - 12 jaar

Kom naar het superleuke ponykamp van St. Waveren! Elke ochtend ga je meteen rijden en in de middag ga je iets leuks met de pony’s doen! Ook doe je veel teamspelletjes en ga je knutselen met paardenhaar. Rij-ervaring niet nodig!

UP Events voor coole kids 8+

De vakantiekampen van UP Events Kids zijn één groot kinderfeest. Activiteiten als lasergamen, boogschieten, bubbelballen, schilderen en Robin Crusoe maken dat je kind het liefst de hele zomer blijft. Je kunt vanaf 3 dagen boeken en je slaapt thuis.

Yogakamp (6-12 jaar)

Deze zomervakantie organiseert de Kinderyogatuin super leuke zomerkampen! Yoga, mindfulness, zelf plukken & proeven uit de moestuin, creativiteit, muziek, ontdekken in de natuur en ontspannen in de hangmat.

Lyceo CodeLab in Amsterdam

Wil jij leren programmeren? Zelf een game of website maken? Alles weten over cybersecurity? Doe deze zomer dan mee met Lyceo CodeLab in Amsterdam en kies uit games maken, websites bouwen, Microsoft Office of cybersecurity.

Actie bij The Little Gym

Breng je stuiterballetje deze zomer naar het vakantiekamp van The Little Gym! Elke week van de zomervakantie hebben ze hier een gevarieerd programma van spel en gymnastiek die de motorische vaardigheden stimuleert! (3 t/m 10 jaar)

Zomervakantie Stal Oostwal

Bij Stal Oostwal is weer zoveel deze zomer! Kom jij pony's verzorgen en rijden op het Ponykamp? Of ben jij graag stoer bezig en kom je naar het Trialbike kamp. Ga je Trialbike rijden en vlotten en hutten bouwen. Of van beide paar dagen?

Creatief in de Rimboe!

Coole buitenactiviteiten zoals ravotten, timmeren en knutselen. Dat ga je doen op een vakantiekamp van Hotmamahot! Kids van 7 t/m 11 jaar kunnen mee op expeditie in de rimboe en nieuwe vrienden maken. Vies worden moet!

Dagkampen programmeren 7+

Leer bij het zomerkamp van Revenge of the Nerds Academy spelenderwijs animaties en spellen programmeren. Een gezellige omgeving, professionele begeleiding en wisselende activiteiten zorgen voor een fantastische week! Naar de website