Vrolijke tips voor Pasen

10 april 2020
We kunnen dit jaar wel een éxtra vrolijk paasweekend gebruiken nu we niet op bezoek mogen en thuis moeten blijven. Maar we hebben leuke tips verzameld om thuis te doen....je kunt zelfs virtuee eieren gaan zoeken!
32x paastips voor thuis
Dit jaar ziet Pasen er een beetje anders uit dan normaal. Geen paaseitjes zoeken bij opa en oma in de tuin óf brunchen met de hele familie. Daarom hebben we 25 moeders gevraagd om hun thuistips voor Pasen te delen.

Zoek de virtuele paaseieren
Leuk, paaseieren zoeken met Pasen! Er zijn er 10 verstopt in de Eregalerij van het Rijksmuseum. Zoek je mee naar de vituele en kunstige eieren? Of Fotografeer je paasontbijt als een stilleven. Stuur het resultaat op en wellicht win jij een prijs!

7 x vrolijke paasknutsels
Van paashaaskaartjes en zwaaiende kuikens, tot vrolijk ingepakte eitjes. Om het paasontbijt nóg feestelijker te maken, hebben we deze 7 paasknutsels voor je getest. Een leuke paasactiviteit om met de kinderen te doen!

4 x kidsproof paasrecepten
Bij Pasen hoort vaak een zelfgemaakt paasontbijt of een paasbrunch. Even écht de tijd nemen voor al dat lekkers! Zoek je een leuk (en niet te moeilijk) paasrecept dat je samen met de kinderen kan maken dit jaar? Hier zijn 4 ideeën!

9x strijkkraalpret
Zijn ze bij jou thuis ook zo gek op strijkkralen? Als het rennen en springen, gillen en dollen even klaar is, komen de knutselspullen op tafel en maken ze de mooiste creaties. Strijkkralen horen daar altijd bij... Ook leuk voor Pasen!

Tijger bij je paasontbijt
Als je niet op jacht naar eieren kan in het bos en ook geen lammetjes mag gaan aaien....ga dan digitaal op jacht en haal een wild dier in huis! Met de nieuwste functie van Google heb je echt urenlang pret met al die bizarre dieren in huis.

3 x paastakken knutselen
Om helemaal het paasgevoel te krijgen, bedachten we drie vrolijke paastakken. Net even anders en leuk om samen met de kinderen te maken.

Lokale paas ideeën
Paastulpen plukken of bestellen, paasyoga, paasverhaaltjes en meer leuke initiatieven in Amsterdam en omgeving voor tijdens de paasdagen. En is Pesach hetzelfde als Pasen? Wat is Pasen ook al weer? Je leest ze hier -->>

Fijne Pasen
Liesbeth & Dies