Bouwspeelplaats Het LandjeTerug naar vorige pagina

  • Bouwspeelplaats Het Landje
Rembrandtpark 1,1057 NG Amsterdam
Het Landje is een bouwspeelplaats voor kinderen van 6-14 jaar waar je hutten bouwt en nog veel meer!
Het Landje ligt mooi tussen de bomen, op een eilandje in het Rembrandtpark. Het is het hele jaar open. Zeker een bezoekje waard!

Hutten bouwen!
Er is altijd hout en gereedschap waar je je eigen hut mee kunt bouwen. Wie bouwt de mooiste hut? Misschien win je wel een prijs. Als je wilt dat je hut blijft staan, moet je één keer per week langskomen.

En verder...
Kom schommelen en glijden in en rond de Boomhut of knutselen en koken in het knutsellokaal. Liever sporten en spelen op en rond het water? Dat kan ook! Net als verschillende binnen en buitensporten doen!

Ponyclub
Op Het Landje wonen zes pony's waar je op kunt leren rijden. Bij heel slecht weer is er geen les. Je mag dan natuurlijk wel helpen met het verzorgen van de dieren. Ponyrijden kan op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag van 12.00 tot 17.00 uur. Op zaterdag en in de vakanties van 10.00 tot 17.30 uur. Een tienrittenkaart kost € 5.

Kijk op de site voor alle activiteiten!

PS. Het Landje heeft een apart lokaal voor kinderpartijtjes voor maximaal 15 kinderen vanaf 6 jaar. Je kunt samen koken in de keuken en je eigen muziek luisteren op de muziekinstallatie. Er moet wel altijd een ouder bij zijn en het lokaal moet om 16.00 weer opgeruimd zijn.
  • Details
  • Kaart

Contactgegevens

Huttenbouwspeeltplaats 't Landje
Rembrandtpark 1
1057 NG Amsterdam

Naar de website Direct mailen

Openingstijden

Geopend op dinsdag t/m vrijdag: 12.00 - 17.00 uur (zomers: 12.00 - 17.30 uur). Op zaterdag en vakanties: 10.00 - 17.00 uur (zomers: 10.00 - 17.30 uur).

Prijs

De meeste activiteiten zijn gratis.
Helaas, er is nog geen video beschikbaar van deze activiteit!