Lucky Beat MuzieklesTerug naar het overzicht

Ben jij muzikaal of lijkt muziekles jou leuk? Probeer één van de vele Lucky Beat cursussen!
Lucky Beat Music Club biedt een hoop verschillende lessen aan, voor alle leeftijdscategorieën! Lessen worden in het Engels gegeven! En op dinsdag in het Nederlands.

3 - 5 jaar
Maak samen met je ouders muziek, zing en dans, volg een muziekles in je eigen taal of volg een les waarbij je geluiden leert herkennen en je instrumenten leert begrijpen. Er is ook een family music zone, waarbij de hele familie welkom is! 
 
4 -6 jaar: Mini beats
Leer spelenderwijs van alles over muziek. Dansen, instumenten bespelen en spelletjes doen, bij mini beats kan het allemaal!

4 - 8 jaar: Beat groups

Zing, dans, of verdiep je in de theoretische aspecten van muziek. Ben je al wat meer ervaren? Vorm een pop & rock band! Word een popster, ontdek hoe verschillende geluiden klinken of volg een drumles! 

9+ Mix Dance
Sta jij graag op de dansvloer? Tijdens Mix Dance leer je de tofste dansmoves!

9 - 12 jaar
Leer hoe je goed samen kunt werken met je band! Heb je geen band? In de Pop & Rock stars les leer je de basis van songwriting. Je kunt ook kiezen voor zang- of drumles.

10 - 15 jaar
Heb je altijd al in een band willen spelen? Grijp je kans! Tijdens deze lessen kom je erachter hoe het is om samen aan een muziekstuk te werken.

Klik op de roze button voor meer lestijden en beschikbaarheid.

Lucky Beat Music Club

De Boelelaan 1110
1081 HZ Amsterdam
Openingstijden Zie website voor rooster Prijs Zie website Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

YIHAAA ZOMERVAKANTIE!

YIHAAA ZOMERVAKANTIE!

Of het nu mooi weer is of wat minder, er is méér dan genoeg te beleven in en om Amsterdam. We hebben een bomvolle uitagenda met activiteiten en gezinsuitjes. Kijk snel wat er te doen is in Amsterdam, vervelen is geen optie!

Check de leukste tip!