Online muzikale cultuurpretTerug naar het overzicht

Waardevolle online cultuurpret voor peuters en kleuters op MEMO...thuis! (2-5 jaar)
Online muzikale en interactieve voorstellingen voor jonge kinderen met MEMO thuis, een initiatief van stichting Memorabele Momenten.

Op MEMOthuis.nl kunnen de allerkleinsten (2-5 jaar) in een veilige online omgeving kennis maken met meer dan 50 muzikanten en hun muziekinstrumenten! Met een keuze uit ruim 50 interactieve en speelse afleveringen (circa 15 minuten) zijn deze artiesten thuis of onderweg te zien. Dat is nog eens waardevolle schermtijd voor de kinderen!

In de korte online voorstellingen worden kinderen meegevoerd door de verhalen van de muzikant. Zo maak je van dichtbij kennis met een instrument - van Indiase viool tot didgeridoo en van klassieke hoorn tot beatbox- en zet je kind aan tot plezier en bewegen.

Een vrijwillige donatie wordt enorm op prijs gesteld!

Klik op de roze button voor de online voorstellingen!

Tip: wist je dat je op school, op het kinderdagverblijf of op de voorschool deze muzikanten LIVE kunt boeken? Kijk daar voor bij MEMO.

Stg. MEMO Cultuureducatie

Robert Scottstraat 28-34
1056 AZ AMSTERDAM
Prijs Donatie wordt gewaardeerd Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Hallo 2022

Hallo 2022

Nu alle feestdagen voorbij zijn en we nog steeds in lockdown zitten en heel veel kinderen in quarantaine, blijven we voorlopig nog even thuis. Gelukkig zijn er online heel veel leuke tips om te doen en kunnen we ook naar hartelust wandelen.
Kijk snel wat wel kan!

Naar de tips