Live muziek voor kleintjesTerug naar het overzicht

Boek een reeks memorabele muziek momenten voor je kinderdagverblijf, voorschool of school.
Stichting Memorabele Momenten (MEMO) verzorgt Muzikale cultuureducatie voor voor kinderen tussen nul en zes jaar door middel van interactieve solo voorstellingen. De artiesten brengen muziek en podiumkunsten naar jonge kinderen in hun eigen vertrouwde omgeving. De voorstellingen zijn geschikt voor kinderdagopvang, peuterspeelzaal, voorschool, BSO, NSO en de groepen 1 en 2 van de basisschool.

Door MEMO in te zetten, stimuleer je op speelse wijze de ontwikkeling van de kinderen, vergroot hun wereld en verrijkt hun dagelijkse leven. Getalenteerde professionele artiesten uit alle windstreken maken van de groepsruimte een kleine concert- of theaterzaal. Kinderen maken kennis én contact met de podiumkunstenaars, muziekinstrumenten en stijlen van over de hele wereld.

Het aanbod sluit aan bij meerdere doelen zoals geformuleerd door het SLO voor het jonge kind. Het boeken van MEMO werkt snel en eenvoudig.

Interesse of meer informatie nodig? Klik op de roze button om naar de site te gaan!

Stg. MEMO Cultuureducatie

Robert Scottstraat 28-34
1056 AZ AMSTERDAM
Openingstijden Zie website Prijs Zie website Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Vakantiekampen!!

Vakantiekampen!!

We hebben de tofste vakantiekampen voor de zomervakantie voor je verzameld. En dat zijn er een boel! Kampen voor een dag, kampen voor een week en kampen met overnachting! Zeker weten dat er ook eentje voor jou bijzit!

Naar de vakantiekampen