Cinekid PlayTerug naar het overzicht

Cinekid Play, is een (online)universum waar je films, games, tutorials ziet & doet en 30 planeten ontdekt
Cinekid Play, is een (online) universum waar kinderen hun eigen astronautje kunnen customizen. Hiermee ze kunnen ronddwalen om zo’n 30 planeten te ontdekken waar allemaal films, games, tutorials te zien en doen zijn.

Waar Zoodiak staat voor alles met dieren en films te maken heeft, draait planeet DocHok over waargebeurde verhalen met serieuze onderwerpen die niet worden geschuwd. Er valt op Schuddebuikje genoeg te lachen met de meest grappige films, Acneet behandelt films over tienerjaren terwijl op Nostalgalactus klassieke films te ervaren zijn die opa en oma nog keken.

Tijdens het Cinekid Festival in de herfstvakantie is er een extra Planeet Cinekid Festival heeft Livestream Planeet. Dat is een planeet waar je live  een film en leuke extra’s zoals een Q & A, kookworkshop en andere bijzondere randprogrammering kunt bijwonen. Er is voor elk kind wat wils op Cinekid Play.  

Klik op de roze button voor tickets en meer informatie.
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Lockdown

Lockdown

Voorlopig zitten we door corona nog in een lockdown. Gelukkig zijn er uitjes die WEL kunnen. Sommige online, sommige buiten. Kijk snel wat wel kan.

Naar de uitjes