Café de TropenTerug naar het overzicht

Geniet van de heerlijke plek, de (kids)borrel To Go of een uitgebreid menu bij deze kindvriendelijke plek
Ken jij Café De Tropen al? Het restaurant dat direct grenst aan het Oosterpark en het Tropenmuseum. De Tropen heeft ook een heerlijk terras waar je kan relaxen en spelen in de fijne binnentuin!

Kom gezellig borrelen of een hapje eten. De mix van hapjes en gerechten uit verschillende culturen levert een uitgebreide menukaart op. Van zoete aardappelfrietjes tot een Tropenburger, poffertjes en een broodje Aap ;-). Er is voor ieder wat wils en de kaart wordt iedere 3 maanden vernieuwd! Of haal nu een borrel- en kinderpicknicktas en ga het park in!

Het restaurant is onderdeel van het KIT. Ieder speciaal biertje, taartje van Kuyt en iedere vegan bitterbal draagt bij aan de duurzame projecten van het instituut.

De Tropen is een superhippe hotspot in Amsterdam Oost die het Tropenmuseum, het Oosterpark met het pierenbadje en KIT Royal Tropical Institute met elkaar verbindt. Kortom, dé ideale plek voor een gezellig dagje uit met de hele familie. 

Meer weten? Klik dan op de roze websitebutton.

Maak het uitje helemaal compleet met een bezoekje aan het Tropenmuseum, ook superleuk voor kids.

Cafe De Tropen

Mauritskade 64
1092 AD Amsterdam
Openingstijden Zie roze websitebutton. Prijs Zie roze websitebutton. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Leuke Kinderfeestjes

Leuke Kinderfeestjes

Had jij een jarig jobje of jetje afgelopen vakantie? Of er binnenkort een? September staat in het teken van kinderfeestjes. Heb jij binnenkort eentje te vieren? Check snel alle verjaardagsfeestjes in en om Amsterdam!

Naar de kinderfeestjes!