Richard III (8+)Terug naar het overzicht

dinsdag 18 oktober
De Grootste Slechterik Aller Tijden is nu te zien! Theatervoorstelling Richard III bij DeLaMar.
Shakespeare alleen voor volwassenen? Echt niet! Na de succesvolle kinderversie van Romeo & Julia komt Goedemorgen Theaterproducties met Richard III, koning van Engeland én de grootste slechterik allertijden. 

De beroemdste schrijver óóit schreef een stuk over jou! Leuk hoor, alleen ben je het absoluut niet eens met de inhoud. Dat overkomt Richard III. Hij kan er maar niet over uit hoe hij wordt neergezet in het befaamde toneelstuk van Shakespeare. "Dit is belachelijk! Kijk nou wat hier staat: 'Richard III was de grootste slechterik aller tijden.' Mijn moeder draait zich om in haar graf. Als dat waar was, dan zou ze me toch niet haar hele leven lang 'haar snoesje' hebben genoemd? Nepnieuws, dat is het! Waar is die vent, die zogenaamde grootste schríjver aller tijden, die, die Shakespeare. Hij mag dit eens even lekker komen uitleggen!"

Voor meer info en tickets klik je op de roze button!

Ontdek de leukste familievoorstellingen in onze uitagenda.

DeLaMar Theater

Marnixstraat 402
1017 PL Amsterdam
Openingstijden Dinsdag 18 oktober om 19:00 uur Prijs Vanaf 15 euro Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Hallo HERFST!

Hallo HERFST!

De dagen worden korter, de blaadjes vallen, het wordt weer kouder...tijd om natuurschatten te gaan verzamelen. Of lekker op zoek te gaan naar een binnenactiviteit.

Bekijk onze uitagenda wat er allemaal nog kan!

Check ze snel!