Het Paleis is OpenTerug naar het overzicht

zaterdag 29 februari

Koninklijk Paleis Amsterdam

Dam
Amsterdam
Openingstijden Dagelijks: 10.00 - 17.00 uur (Kassa sluit om 16.30 uur)

Het Paleis kan gesloten zijn in de periode rondom een koninklijk ontvangst. Raadpleeg de site voor actuele informatie hierover.
Prijs Toegang tot Paleis: tot 18 jaar en speurtocht gratis, volwassenen € 10. Naar de website Toon telefoonnummer
Bezoek het Koninklijk Paleis! Er is van alles te beleven voor jong en oud! Je bent van harte welkom.
Prins Louis
Ben je tussen de 6 en 8 jaar, dan neemt Prins Louis, zoon van Koning Lodewijk Napoleon, je mee op pad. Het plakken van stickers op een gouden medaille leidt tot het juiste antwoord!

Jacobs Avontuur
Jacobs avontuur is een spannend mysterie dat zich afspeelt in de Gouden Eeuw. Ben je wel eens rondgeleid door een jongen uit 1642? Laat je meevoeren door Jacob en los het raadsel op van de gestolen gouden olijftak. Een meeslepend avontuur voor iedereen vanaf 9 jaar. Het verhaal is speciaal voor het Paleis geschreven door de bekende kinderboekenschrijver Simon van der Geest (winnaar Gouden Griffel 2013).

Voor ouders
De audiotour geeft een uitgebreide rondleiding door het Paleis, actief ontvangstpaleis van het Koninklijk Huis en tegelijkertijd zowel icoon van de Gouden Eeuw als woning van de eerste koning van Holland.

Lijkt je dit wel spannend en wil je meer informatie? Klik dan snel hieronder door om naar de site te gaan van het Koninklijk Paleis Amsterdam.

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs