NEMO Science SpektakelTerug naar het overzicht

vrijdag 8 december
Beleef een spetterende science show op en rond het water ter ere van 100 jaar NEMO!
Bewonder op vrijdag 8 december een spetterende science show op en rond het water van het Amsterdamse Oosterdok, naast het iconische gebouw van NEMO. Drie verbluffende wetenschappelijke experimenten worden hier live uitgevoerd.

Uniek evenement in de buitenlucht
100 jaar NEMO Science Museum wordt op veel verschillende manieren gevierd. Maar dit is wel een van de meest bijzondere: een uniek buitenspektakel op vrijdagavond 8 december.

Drie keer verbazingwekkend
Op het water tussen NEMO en het Marineterrein wordt er een echte boot opgetild met een doodgewone stofzuiger. Er gaat een gigantisch wiel de lucht in. En er wordt een echte raket afgeschoten. Wetenschapsjournalist Anna Gimbrère en wetenschapper Noor Abdulhussain presenteren deze verbazingwekkende show.

Iedereen kan het gratis bekijken
Het NEMO Science Spektakel is voor iedereen te zien vanaf de kade op het Marineterrein in Amsterdam en het kost niks. Meemaken? Je hoeft je niet aan te melden, maar het kan natuurlijk wel druk worden. Dus zorg dat je op tijd op het Marineterrein bent.  

Voor meer informatie klik je op de roze button

Tip: Klik hier voor meer leuke winteractiviteiten in Amsterdam.

NEMO Science Museum

Oosterdok 2
1011 VX Amsterdam
Openingstijden Zie website Prijs Gratis evenement Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

De agenda van Sinterklaas in Amsterdam

De agenda van Sinterklaas in Amsterdam

De Sint is zo lief om elk jaar weer zijn agenda met ons te delen. Zo weten wij wanneer hij waar is. En natuurlijk vroeg hij ons zijn agenda met jullie te delen, dus bij deze!

De agenda van Sinterklaas