Lanter & FantermiddagenTerug naar het overzicht

Op de Lanter & Fanterdagen kunnen kinderen de leukste avonturen beleven in Podium Mozaïek!
Maak kennis met de huismuizen van Podium Mozaïek: Lanter en Fanter. Ze zijn dikke vrienden en dol op theater: muziektheater, danstheater, sprookjestheater, circustheater, het maakt niet uit. Op de Lanter & Fantermiddagen zijn ze altijd aanwezig in Podium Mozaïek in Amsterdam West. 

Want op Lanter & Fanterdagen kunnen kleine en grote kinderen genieten van de leukste theatervoorstellingen, met als extra een toffe workshop na afloop. Knutselen, dansen, tekenen, trommelen, theater spelen of fotograferen; actief en creatief! 

Voorstellingen:
Superslow (2.5+) | 16 oktober | Een voorstelling waaruit blijkt dat peuters veel stoerder zijn dan hun ouders ooit hadden verwacht.
Het verhaal van Anders (8+) | 31 oktober | Soms moet je gewoon even anders kijken naar de dingen. Vol dans en absurde humor.
Robbie en Roef (4+) | 21 november | Een avontuurlijke en fantasievolle voorstelling over verder kijken dan je neus lang is, vriendschap, verbinding én elkaar kwijt raken.

Er is van alles te beleven! Kaartjes haal je op de site via de roze button.

Podium Mozaïek

Bos en Lommerweg 191
1055 DT Amsterdam
Prijs Voorstelling: €9,50 p.p. incl drankje Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Halloween in Amsterdam

Halloween in Amsterdam

Lekker griezelen met je kinderen? We hebben de Halloween activiteiten in Amsterdam in de Uitagenda gezet. Bekijk snel waar het griezelig leuk is!

Naar de Halloween activiteiten