• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Amsterdam Roots FestivalTerug naar het overzicht

zondag 23 juni 2024
Vandaag wordt het Oosterpark weer omgetoverd tot een paradijs van muziek, dans & circus!
Op allerlei podia kun je vandaag kennis maken met opkomend talent en spraakmakende artiesten. Ontdek nieuwe perspectieven en laat je verrassen door de indrukwekkende line-up met artiesten van over de hele wereld!

Dit jaar een iets wat afgeslankte festival editie, met twee podia, verschillende interactieve activiteiten, de Roots Bazaar en speciaal voor alle jonge avonturiers en creatieve geesten een programma vol plezier, avontuur en creativiteit.  Alles midden in het Oosterpark! Een gratis toegankelijk en gevarieerd festival met muziek, theater, dans, circus, een heerlijke mix aan artiesten! Precies zoals je van ons gewend bent, maar dan op een wat kleinere schaal. 

Door de grote kostenstijgingen is er dit jaar minder budget, maar er wordt hard gewerkt aan de toekomst van Roots en daar ben jij ook voor nodig! Kom naar het Oosterpark op 23 juni, geniet van het Amsterdam Roots programma en ontdek hoe jij daar aan mee kan helpen!

Klik op de roze button voor meer informatie.

Tip: Op zoek naar een leuk uitje in de buurt? Bekijk de leukste uittips in en om Amsterdam!

Amsterdam Roots Festival

Oosterpark
Amsterdam
Openingstijden 23 juni 2024 Prijs Zie website Naar de website
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Vakantiekampen!!

Vakantiekampen!!

We hebben de tofste vakantiekampen voor de zomervakantie voor je verzameld. En dat zijn er een boel! Kampen voor een dag, kampen voor een week en kampen met overnachting! Zeker weten dat er ook eentje voor jou bijzit!

Naar de vakantiekampen