1000+1 Nacht (8+)Terug naar het overzicht

zondag 3 december
Een modern sprookje over moed en verbeelding
Laat je in deze moderne, actuele versie van Duizend-en-een-nacht betoveren door de kracht van verhalen. Met prachtige oosterse livemuziek, zang en oogstrelende decors.

Het verhaal
Layla ligt in het ziekenhuis. Ze slaapt, heel diep. Vader Ersin zit dag en nacht aan haar bed en vertelt haar de verhalen uit Duizend-en-een-nacht. Iedereen in het ziekenhuis luistert mee, van de hoofdarts tot de schoonmaker.

In Layla’s fantasie komen de verhalen tot leven. Stoere krijgsters bewegen op het ritme van de hartslagmeter, djinns komen tevoorschijn uit een infuus. Terwijl de artsen druk om haar bed dansen, vliegen Layla en haar vader over woestijnen, dobberen ze langs onbewoonde eilanden en dwalen ze door sprookjessteden.

Het ziekenhuis en de fantasiewereld lopen steeds meer door elkaar. Wat zeker is: zonder de deskundigheid van de artsen zal Layla niet beter worden, maar zonder de liefdevolle verhalen van haar vader ook niet.


Wil je meer weten over deze voorstelling? Klik op de roze button en vind alle informatie!


Tip: Opzoek naar leuke uitjes met de kids in Amsterdam? Neem eens een kijkje op onze Eropuit-pagina!

Schouwburg Amstelveen

Stadsplein 100
1181 ZM Amstelveen
Openingstijden Zondag 3 december 
15:00 uur
Prijs €18,00 Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

De agenda van Sinterklaas in Amsterdam

De agenda van Sinterklaas in Amsterdam

De Sint is zo lief om elk jaar weer zijn agenda met ons te delen. Zo weten wij wanneer hij waar is. En natuurlijk vroeg hij ons zijn agenda met jullie te delen, dus bij deze!

De agenda van Sinterklaas