The Christmas Show JubileumTerug naar het overzicht

zaterdag 21 december

Ziggo Dome

De Passage 100
1101 AX Amsterdam
Openingstijden 21 en 22 december Prijs 25% voordeel
Nu 25% voordeel voor The Christmas Show: voor het vijfde jaar op rij in de Ziggo Dome!
Ho ho ho.... jullie kerstvakantie kan niet beter beginnen! Je krijgt nu namelijk 25% korting op tickets voor The Christmas Show. Geniet met het hele gezin van de grootste familieshow van het jaar op zaterdag 21 of zondag 22 december. Ga mee op dit spannende avontuur vol zang, dans en spektakel en vier de start van de feestdagen met The Christmas Show in de Ziggo Dome.

Voor deze jubileumeditie van The Christmas Show staat een van 's werelds meest geliefde verhalen centraal: het verhaal van Doornroosje en de Kerstprins. Een prachtig volwassen sprookje dat is omgedoopt tot een schitterend kerstverhaal. De show zit vol spanning, humor, zang én dans. De kostuums zijn ware creaties en een genot voor het oog. Verwacht veel verrassingen, adembenemende lichtshows en special-effects.

In de grootste familieshow van Nederland: The Christmas Show, schitteren naast Carlo Boszhard, Celinde Schoenmaker ook presentator Buddy Vedder, actrice Ilse Warringa, zanger Tim Douwsma, Famke Louise, actrice Esmée van Kampen en acteur Ger Otte. Een spraakmakend gezelschap dat de meest uiteenlopende hilarische karakters speelt.

Dit leuke uitje voor jong én oud bezoek je op zaterdagochtend, zondagmiddag of zondagavond. Boek snel via de roze button en gebruik de code HAPPYXMAS de actie geldt t/m donderdag 20 december en is geldig op de ticket types: Vloer, Vloer Tribune en Ring 1

Voor tickets en meer info klik je op de roze button.

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs