Schrijf je in: MuseumkampTerug naar het overzicht

vrijdag 15 september
Deze herfstvakantie organiseert het Amsterdam Museum een superleuk gratis kamp voor kids
Speciaal voor kinderen van tussen de 9 en 12 jaar oud die het leuk vinden om creatief bezig te zijn organiseert het Amsterdam Museum deze herfstvakantie een heus Museumkamp. Het programma is helemaal gratis en super leerzaam en leuk! 

Programma
Op maandag gaan de kinderen naar het Amsterdam Museum, waarna de kinderen een opdracht uitvoeren waarbij ze leren hoe ze alles wat ze hebben gezien en geleerd om kunnen zetten in kunst. Dinsdag en woensdag zijn de maakdagen, waarin de kinderen met kunstenaars aan de slag gaan om een gezamelijk kunstwerk te maken. Op vrijdag wordt het kunstwerk afgemaakt en wordt de creatieve week afgesloten met een gezellige lunch waar alle ouders en verzorgers ook welkom zijn om samen het kunstwerk te komen bekijken. 

Locaties
De kinderen worden iedere ochtend opgehaald bij een gekozen verzamellocatie. De locaties zitten in Amsterdam Zuid, Zuidoost, Centrum en Weesp. 

Klik op de roze button en schrijf je snel in

Tip: kijk voor meer kinderkampen op onze Op Kamp pagina

Amsterdam Museum


Openingstijden Van maandag 23 okt t/m vrijdag 27 okt van 10.00 uur t/m 15.00 uur. Prijs Gratis Naar de website Direct mailen
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Leuke Kinderfeestjes

Leuke Kinderfeestjes

Had jij een jarig jobje of jetje afgelopen vakantie? Of er binnenkort een? September staat in het teken van kinderfeestjes. Heb jij binnenkort eentje te vieren? Check snel alle verjaardagsfeestjes in en om Amsterdam!

Naar de kinderfeestjes!