icon-closeLandelijk Natuurmonumenten Oerrr 2
icon-closeLandelijk Natuurmonumenten Oerrr 2

Acteerlessen bij AJTSTerug naar het overzicht

zondag 13 december
Schrijf je nu in voor acteerlessen bij de Amsterdamse Jeugdtheaterschool!
Acteren ja! Maar hoe dan? Leer het theatervak beter kennen! Al meer dan 30 jaar verzorgt De Amsterdamse Jeugdtheaterschool theaterlessen waarbij persoonlijke aandacht, leskwaliteit en spelplezier voorop staan.

En je kunt je nu inschrijven voor het nieuwe seizoen! In januari start weer een nieuw blok met acteerlessen voor kinderen van 8 t/m 12 jaar. 

Hoe je je hiervoor moet inschrijven? Heel eenvoudig, via het online inschrijfformulier. Vervolgens word je ingedeeld in een groep met leerlingen van jouw leeftijd. Als de klas vol is (bij ongeveer 15 leerlingen), dan kom je op een wachtlijst. En er zijn geen audities!

Je kunt theaterlessen volgen op verschillende dagen en locaties: op vrijdag en zaterdag in het centrum, op dinsdag bij het Westerpark, op woensdag in Oost en op donderdag in de Pijp. 

Zin om mee te komen doen? Klik op de roze button om door te gaan naar de website en schrijf je in!

AJTS

Op verschillende locaties
1054 SJ Amsterdam
Openingstijden Lessen op verschillende dagen op verschillende locaties Prijs Zie de website voor meer info Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Hallo 2021

Hallo 2021

Nu alle feestdagen voorbij zijn en we nog steeds in lockdown zitten, blijven we voorlopig nog even thuis. Gelukkig zijn er online heel veel leuke tips om te doen en kunnen we ook naar hartelust wandelen.
Kijk snel wat wel kan!

Naar de tips