Voorjaarsvakantie in EyeTerug naar het overzicht

woensdag 21 februari
Kom tijdens de voorjaarsvakantie naar Eye voor de mooiste familiefilms, creatieve workshops en meer.
In de voorjaarsvakantie beleef je elke dag kijk- en maakplezier voor het hele gezin in Eye! Volg de stop-motion workshop, kijk de mooiste familiefilms, beleef Disney’s Alice met live muziek en geluidseffecten, ontdek de tentoonstelling Wat is film (gratis t/m 17 jaar), en meer.

Workshop stop-motion: maak onder begeleiding van een professioneel animator in deze workshop je eigen toffe stop-motion filmpje (7+).

Disney's Alice met live muziek en geluidseffecten: in de voorjaarsvakantie kijk je vier van de állereerste Disney-films met live muziek en ontdek je hoe geluidseffecten gemaakt worden.

Cinemini (2-6 jaar) en Filmmagie (6+): ervaar de magie van film in de meest sfeervolle filmzaal van Eye. Bij Cinemini (2-6 jaar) spelen kinderen in een betoverend lichtlandschap. Bij Filmmagie (6+) volgen ze na de films een korte workshop zoals een flipboekje maken of knutselen met echte filmstroken. 

Hartverwarmende familiefilms
Laat je met het hele gezin meevoeren door de beste familiefilms van nu. Zoals de vrolijke en ontroerende animatiefilm Robot Dreams, winnaar Grand Prix op het Annecy filmfestival. In de adembenemende documentaire Kina &Yuk volgen we een poolvossenpaar dat wordt gescheiden door een losgeraakt stuk ijs.

Gratis stop-motion of thaumatroop maken (inloopactiviteit): maak de blits met je animatiefilmpje (7+) of knutsel je eigen thaumatroop (4+), een vroege voorloper van film!

Interactieve tentoonstelling over film: meer leren over de geschiedenis van film, zelf een gek filmpje maken voor een green screen of even chillen in een filmpod? Het kan allemaal in de interactieve tentoonstelling Wat is film!
 
In Eye is altijd iets te doen. Bezoek de interactieve presentatie over film, doe de videotour of een (gratis) speurtocht.

Kom jij langs deze voorjaarsvakantie? Klik op de roze button voor meer informatie en tickets!

Eye Filmmuseum

IJpromenade 1
1031 KT Amsterdam
Openingstijden Voorjaarsvakantie 2024 Prijs Bezoek met je stadspas groene stip een film of activiteit in Eye voor slechts €1,50. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Voorjaarsvakantie!

Voorjaarsvakantie!

YEAH, vakantie! De Uitagenda staat bommetje vol met allemaal leuke uitjes. Ga snel snuffelen!
Veel plezier.

Naar de Uitagenda!