Hans Klok kortingTerug naar het overzicht

zaterdag 2 juli
Ga met korting naar deze spectaculaire familie show en beleef de magie van Hans Klok & Friends!
Beleef de magie van Hans Klok & Friends met korting via Kidsproof. Hans Klok & Friends is in juli te zien in een comfortabele theatertent in Amsterdam!

De voorstelling is het vervolg op de show waarmee de illusionist vorig jaar door heel Nederland reisde. En.. je kunt nu je kaartjes kopen mét Kidsproof korting! Geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar en natuurlijk ook heel leuk voor ouders en opa's & oma's. De ultieme familieshow!

De nieuwe voorstelling van ‘Hans Klok & Friends’ is nog spannender, nog spectaculairder en nog mooier. Zinderende acrobatiek, comedy en de ‘diva’s of magic’ maken de beleving compleet. En via Kidsproof boek je je kaartjes hier met korting!Tentencomplex, foodtrucks en DJ

Hans Klok & Friends’ is veel meer dan alleen een spectaculaire voorstelling. Het tentencomplex is vanaf anderhalf uur voor aanvang geopend. In de foyer wachten foodtrucks en bars op het publiek. Er heerst een festivalsfeer en gasten kunnen genieten van een hapje en een drankje. Na de voorstelling biedt de foyer de gelegenheid om nog even na te praten terwijl een DJ voor muziek zorgt.

Korting via Kidsproof
Wat een mooie actie, via Kidsproof boek je nu tickets met hoge korting via de roze websitebutton! De korting is al in de prijs verwerkt. 

Klik voor het boeken naar de site via roze button!

Hans Klok & Friends

N1 Park Amsterdam, Wethouder van Essenweg
1047 AV Amsterdam
Openingstijden 2 tot en met 17 juli
shows op vrij, zat en zon
15 uur en 19:30 uur
Naar de website
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Er op uit in juni

Er op uit in juni

Juni vinden we altijd zo'n fijne maand. Met vaak mooier weer en vrij dagen, zoals Pinksteren. Dus lekker naar buiten en eropuit! Check snel onze uitagenda met alle uitjes in juni.......

Naar de tips!