• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Voorstelling Kees (5+)Terug naar het overzicht

woensdag 30 oktober 2024
Beleef een muzikale feel good voorstelling in Het Concertgebouw over grenzeloze fantasie
Kees woont in een oud huis, samen met zijn ouders, maar die zijn er bijna nooit. Ze hebben het veel te druk met werken en Kees is vaak alleen. Maar dat geeft niks, want Kees heeft een geweldige fantasie en bouwt op zijn kamer de meest fantastische hutten en tekent gekke cartoon figuren of verzint verhalen over ridders, kastelen en rovers. Maar zijn fantasie stopt nooit en soms als hij nog wakker in zijn bed ligt, wordt hij wel eens bang. Hij hoort zijn ouders dan beneden praten over het nieuws op tv of over ruzies op werk. Omdat hij het allemaal niet begrijpt, begint hij deze verhalen met zijn ongeremde fantasie aan elkaar te knopen tot grote onoverwinnelijke monsters die zijn wereld willen binnendringen. Een muzikale feel good voorstelling waarin kinderen ontdekken dat je honderd verschillende manieren hebt om met je angsten om te gaan.

Kom gezellig met het hele gezin kijken in Het Concertgebouw! Voor meer informatie over deze kindervoorstelling klik je op de roze button.

TIP: Kijk voor een compleet overzicht van de leukste familievoorstellingen in onze uitagenda.

Het Concertgebouw

Concertgebouwplein 10
1071 LN Amsterdam
Openingstijden Woe 30 okt 2024
13.30 en 15.30 uur
Prijs € 17 kind (incl. drankje)
€ 18 volw (incl. drankje)
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Vakantiekampen!!

Vakantiekampen!!

We hebben de tofste vakantiekampen voor de zomervakantie voor je verzameld. En dat zijn er een boel! Kampen voor een dag, kampen voor een week en kampen met overnachting! Zeker weten dat er ook eentje voor jou bijzit!

Naar de vakantiekampen