ISH Academy ProeflesTerug naar het overzicht

woensdag 13 september
Bij ISH Academy leren kinderen hun eigen dansstijl te ontdekken en creatief te denken
Misschien ken je ISH al wel van een van hun indrukwekkende voorstellingen. In FTBLL combineerden ze bijvoorbeeld dans en voetbal op het podium tot een spetterend optreden! In de ISH Academy kunnen kinderen net zo op het podium stralen als zij!

In de studio's in Nieuw-West staan elke week tot en met de herfstvakantie laagdrempelige proeflessen voor kinderen en jongeren op het programma. Van breaking, house, hiphop of street dance tot gewoon lekker dansen en bewegen. Op de ISH Academy leer je niet alleen skills, je leert ook je eigen stijl te ontdekken en creatief te denken. 

Tijdens de lessen ontwikkel je skills volgens de ISH-gedachte. Je komt in aanraking met verschillende stijlen en bewegingsvormen. Hierdoor leer je nog beter hoe je lichaam werkt en ontdekt je je eigen dansstijl. Docenten van de ISH Academy geven opdrachten, bedenken oefeningen en helpen je om je skills en je creativiteit te ontwikkelen. Een les duurt 1,5 uur. Voor de pauze krijgen de deelnemers les in een dansstijl. Na een korte pauze volgt een andere, tweede discipline van een andere docent. 

Leeftijdsgroepen van ISH Academy
Bij ISH Academy zijn kinderen van alle leeftijden welkom. Hun groepslessen zijn opgedeeld in drie leeftijdscategorieën, voor exacte lestijden, zie website
Een groep van 6 - 9 jaar.  
Een groep van 9 - 12 jaar. 
Een groep van 12 - 18 jaar. 

Klik voor meer info over de proeflessen bij deze dansacademie op de roze button!

ISH Academy

Schipluidenlaan 10
1062 HE Amsterdam
Openingstijden De proeflessen worden gegeven van 12 september 2023 t/m de herfstvakantie Prijs Zie website Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Leuke Kinderfeestjes

Leuke Kinderfeestjes

Had jij een jarig jobje of jetje afgelopen vakantie? Of er binnenkort een? September staat in het teken van kinderfeestjes. Heb jij binnenkort eentje te vieren? Check snel alle verjaardagsfeestjes in en om Amsterdam!

Naar de kinderfeestjes!