• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

De (8+)Terug naar het overzicht

vrijdag 25 oktober 2024
Een voorstelling over langzaam alles kwijtraken, als je nooit iets moest missen in het ITA.
Een voorstelling over heel erg weinig. Zo weinig dat zelfs de woorden voor een titel al bijna op waren. Gelukkig was er nog eentje over: 'De'. Hopelijk is dat net genoeg.

Wat doe je met bijna niks als je altijd heel erg veel gewend bent? In deze nieuwe familievoorstelling van Jetse Batelaan zie je mensen, die eigenlijk nooit iets hebben moeten missen, langzaam alles kwijtraken. Alsof iets of iemand ze een les wil leren.

Want waarom gaat anders de autostoelverwarming ineens kapot? En sinds wanneer is dat ene fijne merk douchegel niet meer verkrijgbaar? Het is toch gek dat ook het zwembad ineens droog staat? En waarom zakt vervolgens de brug in elkaar? Ruikt iemand ook die brandlucht? Hallo?!....Hallo?!! Is er ergens nog iemand met een telefoon met bereik?!!!

De is een groot opgezet epos waarin de lijn tussen ‘alles’ en ‘niks’ verrassend klein blijkt te zijn. Je ziet het op donderdag 24 en vrijdag 25 oktober in het Internationaal Theater Amsterdam.

Kom je ook kijken?

Klik op de roze button voor meer informatie en om alvast jouw plekje te reserveren.

Tip: Met onze leukste eropuit-tips hoef je je in de buurt van Amsterdam nooit te vervelen met je kids.

ITA Internationaal Theater Amsterdam

Leidseplein 26
1017 PT Amsterdam
Openingstijden 24 en 25 oktober 2024
19 uur
Prijs €10,00 - €38,50 Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Vakantiekampen!!

Vakantiekampen!!

We hebben de tofste vakantiekampen voor de zomervakantie voor je verzameld. En dat zijn er een boel! Kampen voor een dag, kampen voor een week en kampen met overnachting! Zeker weten dat er ook eentje voor jou bijzit!

Naar de vakantiekampen