• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Romeo & JuliaTerug naar het overzicht

vrijdag 27 september 2024
Een spectaculaire remake van Shakespeares beroemde verhaal over liefde, vriendschap en verraad in ITA.
Romeo & Julia is misschien wel het bekendste verhaal van Shakespeare. Van 25 t/m 27 september zie je dit spetterende verhaal over hopeloze liefde en onmogelijke keuzes in het Internationaal Theater Amsterdam. 

In deze gloednieuwe versie staan 13 acteurs en dansers in de kapotte stad Verone. Er vloeit geen bloed meer door de straten maar het oprukkende zeewater heeft de ruimte opgeslokt. Hier komt deze mythe over liefde, familie, vriendschap en verraad weer tot leven. Kunnen Romeo & Julia ontsnappen aan hun verhaal en omgaan met de druk van de familie?

In dit wereldberoemde toneelstuk vol familievetes met de vibe van een dark rave party stuwt dans het verhaal steeds verder voort. Wat als je grote liefde een pad kiest dat jij niet kunt volgen? Kan je dan nog aan het noodlot ontsnappen en een eigen leven opbouwen?

De makers creëren een nieuw, eigentijds universum, geïnspireerd op de belangrijkste momenten uit Romeo & Julia. Een editie vol met streetdance, vet!

Op vrijdag 27 september kan je na de voorstelling gratis deelnemen aan In Gesprek. Denk mee, luister, praat na en wissel je ervaringen uit.

Klik op de roze button voor meer informatie en om jouw plekje in het theater vast te reserveren.

Tip: Met onze uitagenda blijf je op de hoogte van alle familievoorstellingen en nog veel meer leuke uitjes in en om Amsterdam.

ITA Internationaal Theater Amsterdam

Leidseplein 26
1017 PT Amsterdam
Openingstijden Woensdag 25, donderdag 26 en vrijdag 27 september
19:30 uur
Prijs €10,00 - €38,50 Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Vakantiekampen!!

Vakantiekampen!!

We hebben de tofste vakantiekampen voor de zomervakantie voor je verzameld. En dat zijn er een boel! Kampen voor een dag, kampen voor een week en kampen met overnachting! Zeker weten dat er ook eentje voor jou bijzit!

Naar de vakantiekampen