As You Like It (8+)Terug naar het overzicht

zaterdag 15 oktober
Een knettergekke, muzikale en radicale bewerking van Shakespeare, te zien bij ITA!
Wanneer Rosalinde en Orlando elkaar voor het eerst zien bij een poetry slam is het liefde op het eerste gezicht. Zijn zij elkaars redding uit dit mistroostige bestaan?

Rosalinde wordt samen met haar nichtje en hartsvriendin Celia het huis uit gezet. Ze vluchten het bos in. Uit angst voor struikrovers en andere griezels dost Rosalinde zich uit als jongeman. Ze gaan op zoek naar Rosalindes vader, die ergens in de Ardennen een populaire camping runt. Een idyllische plek met vegetarische cuisine en knuffelige jamsessies bij het kampvuur. Dresscode: as you like it.

Ook Orlando slaat op de vlucht vanwege een vreselijke ruzie thuis. In het bos komen de jonge geliefden elkaar toevallig tegen. Maar Rosalinde houdt de boot af. Is Orlando wel echt verliefd op haar? Of is hij eigenlijk verliefd op zichzelf? Is iemand die gek is van verliefdheid überhaupt wel te vertrouwen?

Een knettergekke, bomvolle, muzikale en radicale bewerking van de beroemde liefdeskomedie van Shakespeare voor de hele familie, ongeacht hoe die familie is samengesteld. Te zien in herfst- en kerstvakantie.

Voor meer info en tickets klik je op de roze button.

Uit eten met de kids? Check de kindvriendelijke restaurantjes!

ITA (Stadsschouwburg) Amsterdam

Leidseplein 26
1017 PT Amsterdam
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

De agenda van Sinterklaas in Amsterdam

De agenda van Sinterklaas in Amsterdam

De Sint is zo lief om elk jaar weer zijn agenda met ons te delen. Zo weten wij wanneer hij waar is. En natuurlijk vroeg hij ons zijn agenda met jullie te delen, dus bij deze!

De agenda van Sinterklaas