Mobility Low Food FestivalTerug naar het overzicht

zaterdag 23 september
Kids dompelen zich een weekend lang onder in de wereld van gastronomie met Move Amsterdam!
Move Amsterdam, Low Food en Wils Restaurant & Wils Bakery Café organiseren op 22, 23 en 24 september de eerste editie van het Low Food Festival!

Kookliefhebbers van ieder niveau krijgen de kans om te leren van bekende (Michelin) chefs en food profs uit binnen- en buitenland. Van culinaire kookworkshops, prikkelende proeverijen en leerzame talkshows tot foodfotografie en foodfilms.

Naast het programma voor volwassenen is er ook voor kinderen een rijk gevuld programma. Chefs in de dop leren bijvoorbeeld een perfect eitje te bereiden in de Kinder Kookstudio, zelf tortilla's te maken van echt Mexicaans maïsdeeg of gaan met kinderboekenauteur Daan Faber op avontuur in een Smaakspoken-proeverij.

Naast de film (Superkat Maurice) en workshops staan er de hele dag door leuke activiteiten voor kids op het programma.
Kom 23 en 24 september naar het Low Food Festival bij Move Amsterdam. Kids kunnen culinaire eitjes maken in de Kinder Kookstudio, overtref je eigen Taco kunsten bij Tasty Taco Tales of ontdek het geheim van de zeven smaken in de Smaakspoken workshop. Of bezoek gratis de Foodmarkt, laat je schminken of doe mee aan de groentebingo. 

Klik voor de tijden, meer info en kaartverkoop bij Move Amsterdam op de roze button!

MOVE mobility

Stadionplein 28
1076CM Amsterdam
Openingstijden 22, 23 en 24 september Prijs Gratis entree Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Leuke Kinderfeestjes

Leuke Kinderfeestjes

Had jij een jarig jobje of jetje afgelopen vakantie? Of er binnenkort een? September staat in het teken van kinderfeestjes. Heb jij binnenkort eentje te vieren? Check snel alle verjaardagsfeestjes in en om Amsterdam!

Naar de kinderfeestjes!