Musical4daagse deze herfstTerug naar het overzicht

donderdag 1 september
Meld je nu aan voor de Musical4daagse en stap 4 dagen de magie van de Schouwburg Amstelveen binnen!
Theater? Ooit binnen geweest in dat grote gebouw? Wat gebeurt er daar tijdens een voorstelling en hoe is het om daar op het toneel te staan? 

Musical4daagse in de herfstvakantie
Deze herfstvakantie kunnen kinderen van 6 t/m 12 jaar zelf ervaren hoe het is om op het toneel te staan. Kom zingen, dansen en acteren tijdens De Musical4daagse. Met dit musicalproject maken kinderen een musical in 4 dagen met een voorstelling voor echt publiek. 

Alleen in de vakanties
Cultuur is goed voor onze kinderen. We lezen er allemaal over of we horen het van een moeder op het schoolplein. Toch valt cultuur vaak in de categorie "Past niet in het schema" of "Mijn kind doet al sport". Tijdens De Musical4daagse heb je dat excuus niet! De Musical4daagse is namelijk alleen in de vakanties en daarom super geschikt voor kinderen die op een sport zitten of een druk schema hebben. 

Meld je aan voor deze unieke ervaring!
Kinderen naar het theater, dat is de missie van De Musical4daagse. De Musical4daagse maakt Impact met een hoofdletter I. Iedereen die meedoet krijgt een ervaring om nooit meer te vergeten. Wanneer de kids later het theater binnen stappen, zullen ze altijd aan het moment denken dat zij zelf op het podium hebben gestaan.

Meld je nu aan! Klik op de roze button
Voor andere leuke activeiten bekijk de Uitagenda

Musical4daagse in Schouwburg Amstelveen

Stadsplein 100
1181 ZM Amstelveen
Openingstijden 17 t/m 20 oktober 2022
09:00 tot 14:00
Prijs Kosten voor vier dagen: €163,95 Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Hallo HERFST!

Hallo HERFST!

De dagen worden korter, de blaadjes vallen, het wordt weer kouder...tijd om natuurschatten te gaan verzamelen. Of lekker op zoek te gaan naar een binnenactiviteit.

Bekijk onze uitagenda wat er allemaal nog kan!

Check ze snel!