• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Open imkerijdagenTerug naar het overzicht

zaterdag 13 juli 2024
Bezoek de bijenhouder in de buurt; doe mee, leer en ontdek!
Op zaterdag 13 en zondag 14 juli openen imkers door heel Nederland hun deuren voor de Landelijke Open Imkerijdagen. De Nederlandse Bijenhoudersvereniging (NBV) nodigt je uit om deze gratis en leerzame dagen te beleven en te ontdekken hoe fascinerend het leven van de bij is. De imkers laten ze je zien wat een imker precies doet om de bijen te verzorgen. 


Leuk en leerzaam uitje voor kinderen

De Landelijke Open Imkerijdagen zijn niet alleen leerzaam, maar ook ontzettend leuk voor kinderen. Het is een geweldige kans om van dichtbij te zien hoe bijen leven en werken. Kinderen kunnen vragen stellen aan de imkers en zelfs een kijkje nemen in een bijenkast. Wie weet worden ze wel zo enthousiast dat ze later zelf imker willen worden! De bijenhouders zorgen ervoor dat een bezoekje aan de zoemende vrienden niet gevaarlijk is door speciale pakken, genoeg afstand en een pufje rook.


Bezoek de imker in de buurt

Klik door naar de website van de Nederlandse Bijenhouders om te zien waar de dichtstbijzijnde open imkerijdag plaatsvindt.
Heb je na je bezoek de smaak te pakken? Schrijf je dan meteen in voor een basiscursus imkeren!

Kom naar de Landelijke Open Imkerijdagen en ontdek de wondere wereld van de bijen. Een perfect uitje voor het hele gezin waar plezier en educatie hand in hand gaan. Tot dan!

Nederlandse Bijenhoudersvereniging

Bijenhouderijen in heel NL
Naar de website Direct mailen
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Vakantiekampen!!

Vakantiekampen!!

We hebben de tofste vakantiekampen voor de zomervakantie voor je verzameld. En dat zijn er een boel! Kampen voor een dag, kampen voor een week en kampen met overnachting! Zeker weten dat er ook eentje voor jou bijzit!

Naar de vakantiekampen