• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Vertelling & bodypercussieTerug naar het overzicht

zaterdag 13 juli
Een muzikale vertelling over het slavernijverleden mét workshop Body Percussion van het Leerorkest.
KOHA, het Leerorkest en vertelster en solist Izaline Calister laten op 13 juli het prachtige verhaal Akono aan het grote publiek horen.

In het stuk zal Akono zelf vertellen over hoe hij uit Afrika bij zijn familie wordt weggehaald, tot slaafgemaakt en onder vreselijke omstandigheden naar Curaçao wordt vervoerd. Hij heeft ongeveer de leeftijd van de Leerorkestkinderen. Met liedjes uit over de hele wereld wordt de afschaffing van de slavernij besproken en de vrijheid gevierd.

Het publiek wordt bij de voorstelling en het verhaal betrokken door een workshop bodypercussion door Dununba. Tot slaaf gemaakten mochten tijdens het werk niet met elkaar praten, maar wisten toch door middel van stampen, klappen en slaan met elkaar te communiceren. Geen stokken, trommels of bellen; voor deze workshop heb je alleen je eigen lichaam nodig. Het publiek en de orkestleden maken in no time een lekkere beat! 

Klik op de roze button voor tickets en meer info!

Op zoek naar meer zomeruitjes? Via de nieuwsbrief zitten ze zo in je inbox!

Stichting KOHA

Prinsengracht 756
1017 LH Amsterdam
Openingstijden Zie website Prijs Kind tot 18 jaar €12,50 Naar de website
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Vakantiekampen!!

Vakantiekampen!!

We hebben de tofste vakantiekampen voor de zomervakantie voor je verzameld. En dat zijn er een boel! Kampen voor een dag, kampen voor een week en kampen met overnachting! Zeker weten dat er ook eentje voor jou bijzit!

Naar de vakantiekampen